Έλαμψε η ΕΣΚΑΝΑ και οι υποδομές της στην ιστορική για το Ελληνικό μπάσκετ γιορτή στην Γλυφάδα (άνοιξαν οι ουρανοί αλλά η ΕΟΚ έδωσε το παρόν) - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

19.6.23

Έλαμψε η ΕΣΚΑΝΑ και οι υποδομές της στην ιστορική για το Ελληνικό μπάσκετ γιορτή στην Γλυφάδα (άνοιξαν οι ουρανοί αλλά η ΕΟΚ έδωσε το παρόν)

 

Μια εντυπωσιακή-λαμπρή  τελετή με συμπεριλαμβανόμενα δρώμενα για όλην την ιστορία του ελληνικού και παγκόσμιου μπάσκετ (από τον Νέϊσμιθ έως σήμερα) με γεμάτες κερκίδες στο ΔΑΚ Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας" από χιλιάδες παιδιά των αναπτυξιακών τμημάτων ( υποδομών under) των συλλόγων της ΕΣΚΑΝΑ και των γονέων τους ήταν το φινάλε μιας σπουδαίας σεζόν για την Ένωση . Το παρόν σε μια μέρα που άνοιξαν οι ουρανοί μέσα στον Ιούνη (!!!) έδωσαν πέραν σύσσωμου του  ΔΣ τη Ένωσης , σπουδαίες προσωπικότητες του αθλήματος και φυσικά μεγάλο κομάτι του ΔΣ της ΕΟΚ με προεξέχουσα μορφή τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Λιόλιο και τον γενικό διευθυντή Κ. Σβερκούνο. Πάνω από 15 χρόνια είχαμε να δούμε πρόεδρο της Ομοσπονδίας σε αυτή την καθιερωμένη γιορτή . Πέραν του Βαγγέλη Λιόλιου εκεί ήταν και ο Δήμος Ντικούδης και πολλά ονόματα συνυφασμένα με την σύγχρονη ιστορία του αθλήματος (Διαμαντίδης, Φιλίππου , Σχορτσανίτης ,Τσαρτσαρής , Μάλτση, Δορκοφίκης  και πολλοί άλλοι) . Συντονιστής ο γ.γραμματέας της ΕΣΚΑΝΑ Κώστας Φραγκούλης  που είχε οργανώσει τα πάντα σε συνεργασία με τον Γιάννη Τσουμπρή και το τζάμπολ αγάπης και μέσα από την γιγαντοoθόνη όλος ο κόσμος είδε όλες τις μεγάλες μπασκετικές  στιγμές του αιώνα καθώς και μήνυμα του ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Ιτούδη . Ήταν  ένα εκπληκτικό πρωϊνό που είδαν και χειροκρότησαν χιλιάδες πιτσιρίκια από 60 συλλόγους της  Ένωσης που γέμισαν το  κορυφαίο δημοτικό  κλειστό γυμναστήριο της Νότιας Αττικής . Πολύ τυχεροί και τυχερές όσοι ήταν στο ΔΑΚ αλλά και όσοι παρακολόύθησαν σε  live streaming και αυτό έιχε προνοήσει η ¨Ενωση με χορηγό το CMP και περιγραφή του Δημήτρη Αποσκίτη . Μέρος του τεράστιου φωτορεπορτάζ απ΄το photonera του Αντώνη Λατινάκη παραθέτουμε πιο κάτω: 



Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ  Κίμων Γκιουλιστάνης 
τμά τον Νίκο Φιλίππου


Ο γγ της ΕΣΚΑΝΑ ΚώσταςΦραγκούλης








Ο ταμίας του ΔΣ Γιώργος Πρέκας τιμά τον Δημήτρη Διαμαντίδη 
                 
Η ψυχή του τζάμπολ αγάπης  Γιάννης Τσουμπρής 

Το μέλος του ΔΣ Αλέξης Παπαχρήστου με τον Αλ. Άνθη





Στην γιγαντοοθόνη στέλνει μήνυμα ο Δ. Ιτούδης

Γκιουλιστάνης , Ντικούδης, Φραγκούλης 

Το μέλος του ΔΣ κ. Κανδύλη τιμά την Εβίνα Μάλτση 

Σούπερ Σόφο 

                                                               Κώστας Τσαρτσαρής 



                                










Δεν υπάρχουν σχόλια: