ΠΑΙΔΕΣ : Στην Α΄ κατηγορία ¨Ενωση Αμφιάλης και ΑΟΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

19.4.22

ΠΑΙΔΕΣ : Στην Α΄ κατηγορία ¨Ενωση Αμφιάλης και ΑΟΝΑ

 





10/04/22 12.30 8ο ΚΛ ΜΕΓΑΡΩΝ ΜΕΛΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 59 41

19/04/22 19.30 ΚΛ ΝΕΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ 75 55

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10/04/22 10.30 ΚΛ ΝΕΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΑΠΣ 58 66

17/04/22 18.00 ΚΛ ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΑΠΣ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ 57 33


Για το χρυσό και αργυρό μετάλλιο θα αναμετρηθούν ΑΟΝΑ και Ένωση Αμφιάλης σε ουδέτερο γήπεδο την Κυριακή 8 Μαίου. Και οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την άνοδο στην Α΄ παίδων .

Για το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση που οδηγεί σε άνοδο  στην Α΄ παίδων ,θα δώσουν δύο αγώνες στις 8 Μαίου Νέο κλ. Αργυρούπολης  Ερμής Αργυρούπολης -ΝΕ Μεγαρίδος και το Σάββατο 14 Μαίου νέο κλ. Μεγάρων Μελί 17.30 ΝΕ Μεγαρίδος -Ερμής Αργυρούπολης . Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα έχει δυο νίκες ή θα υπερισχύει στο goal average (παράταση στο δεύτερο παιχνίδι σε πιθανή ισοβαθμία). 

Επίσης την Κυριακή 8 Μαίου θα αγωνιστούν σε ουδέτερο γήπεδο στις 8 Μαίου Γλυφάδα ΕΣ -Φάρος Κερατσινίου σε αγώνα κατάταξης 5η-6η θέση. 


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

Β’ ΠΑΙΔΩΝ ΑΝΟΔΟΣ: Στην Α’ Κατηγορία ανέρχονται συνολικά τρεις ομάδες. Τρόπος ανόδου ου: Ο πρώτος κάθε ομίλου θα αγωνιστεί με το δεύτερο του άλλου ομίλου σε διπλούς αγώνες, αρχίζοντας από την έδρα της ομάδας που τερμάτισε χαμηλότερα. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα έχει δυο νίκες ή θα υπερισχύει στο goal average (παράταση στο δεύτερο παιχνίδι σε πιθανή ισοβαθμία). Οι νικητές των αγώνων αυτών θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο για την πρώτη και δεύτερη θέση και οι ηττημένοι σε διπλούς αγώνες για την τρίτη και τέταρτη θέση. Επίσης οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των δύο ομίλων, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε έναν αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο για την τελική κατάταξη και την διαμόρφωση της σειράς των επιλαχόντων. ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ: Στην Γ’ Κατηγορία υποβιβάζονται συνολικά τέσσερις ομάδες, οι δύο τελευταίες κάθε ομίλου. ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2022-23 στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Παίδων προβλέπεται να συμμετέχουν 22 ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: