ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ανά ΗΜΕΡΑ (±7 μέρες) | NEA ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο GameCenter ESKANA (ver. 29.10.2014) - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

29.10.14

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ανά ΗΜΕΡΑ (±7 μέρες) | NEA ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο GameCenter ESKANA (ver. 29.10.2014)

Στο GameCenter ESKANA υπάρχει μια νέα προσθήκη που προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία αναζήτησης προγραμμάτων και αποτελεσμάτων.

Η προσθήκη αυτή ενεργοποιείται από το ειδικό εικονίδιο όπως εικόνα 1.

Εικόνα 1.


2. Με το κλικ επί του εικονιδίου ανοίγει νέα (ανεξάρτητο) παράθυρο όπως εικόνα 2.


Εικόνα 2.


2α. Με το άνοιγμα του παραθύρου η εφαρμογή μεταφέρει αυτόματα και εμφανίζει τους αγώνες της τρέχουσας ημέρας. (σε περίπτωση όπου δεν θα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες για την συγκεκριμένη ημέρα εμφανίζει αντίστοιχο μήνυμα).

2β. Η μεταφορά από το "Πρόγραμμα ανά ημέρα (±7)", στο πρόγραμμα μια συγκεκριμένης κατηγορίας-ομίλου γίνεται μέσω του πολλαπλού πεδίου επιλογής με ετικέτα "Επιλογή", και αντίστροφα.

2γ. Η επιλογή μιας συγκεκριμένης ημέρας (εύρος ημερών = ±7 ημέρες από την τρέχουσα ημερομηνία) γίνεται μέσω του πολλαπλού πεδίου επιλογής με ετικέτα "Αγωνιστική(Ημ)"


Υπενθύμιση :
Ενώ στο πρόγραμμα αγώνων όλων των κατηγορίων τα αποτελέσματα ενημερώνονται και εμφανίζονται άμεσα, στο "Πρόγραμμα ανά ημέρα (±7) [εβδομαδιαίου προγράμματος]" η ενημέρωση γίνεται μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας μία φορά το 24ωρο περί ώρας 05.00 (η υπενθύμιση αυτή εμφανίζεται ως ένδειξη στην αρχή κάθε προγράμματος ημέρας)


Τυχόν παρατηρήσεις και προτάσεις βελτίωσης υποβληθούν στο myeskana@gmail.com


Καλή συνέχεια σ' όλους.
--
webSupport
www.eskana.gr
Αγωνιστική περίοδος 2014-15





Δεν υπάρχουν σχόλια: