Απέραντη θλίψη για την απώλεια του ιστορικού στελέχους της ΕΣΚΑΝΑ Δημήτρη Καρανικόλα -Την Τετάρτη η κηδεία - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

19.9.20

Απέραντη θλίψη για την απώλεια του ιστορικού στελέχους της ΕΣΚΑΝΑ Δημήτρη Καρανικόλα -Την Τετάρτη η κηδεία

 

Με απέραντη οδύνη το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ πληροφορήθηκε και πενθεί την απώλεια του 59χρονου Δημήτρη Καρανικόλα , μέλους επί σειρά  12 ετών του Διοικητικού της Συμβουλίου υπηρετώντας από τη θέση του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων. Με το θάνατό του η Ένωση αλλά και το άθλημα της καλαθοσφαίρισης χάνει έναν παθιασμένο εργάτη και φίλο του αθλήματος. Δημοσιογράφου της ΕΡΤ στο επάγγελμα , πρώην δημοτικού συμβούλου Αλίμου , πρώην προέδρου επί χρόνια του Καλαμακίου. 

Η κηδεία και η εξόδιος ακολουθία  θα  τελεστεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 12.00 στο Νεκροταφείο Γλυφάδας (νέο) . 

 Για μας στο ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ και όσους άλλους είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν, η εικόνα του Δημήτρη ,  θα συνδέεται πάντα με τη χαρά του να παράγεις έργο υψηλών προδιαγραφών έχοντας αφήσει ένα πλούσιο έργο προσφοράς. Χτίζοντας πάνω σε αυτό , είναι τώρα καθήκον μας να κοιτάξουμε μακρύτερα για το καλό του μέλλοντος του αθλήματος. Η απώλειά του ,  μας στερεί έναν πολύτιμο συνεργάτη και φίλο. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τα επόμενα 24ωρα και θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα μας . 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΝΑ σε συνεδρίασή του εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και ομόφωνα αποφασίζει: 1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα, το οποίο και να αποστείλει στην οικογένεια του εκλιπόντος με τα θερμότατα συλλυπητήριά του. 2. Να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος και να προσφέρει χρηματικό ποσό στην μνήμη του σε ίδρυμα φιλανθρωπικού χαρακτήρα  .








Δεν υπάρχουν σχόλια: