Συλλυπητήρια επιστολή στην ΕΚΑΣΘ για τον Κώστα Παπακωνσταντίνου - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

16.11.17

Συλλυπητήρια επιστολή στην ΕΚΑΣΘ για τον Κώστα Παπακωνσταντίνου















Συλλυπητήρια επιστολή απέστειλε  η ΕΣΚΑΝΑ με αποδέκτη την ΕΚΑΣΘ για την απώλεια του επί χρόνια γενικού της γραμματέα Κώστα Παπακωνσταντίνου . Εκεί αναφέρεται :
Ο πρόεδρος της Ένωσής μας κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΝΑ είναι βαθύτατα συγκλονισμένοι από το άκουσμα του θανάτου του τέως μέλους του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ . Ο Κώστας ήταν ένας εκ των μεγάλων παραγόντων του Ελληνικού μπάσκετ κα;ι η συμβολή του στον τομέα της Ανάπτυξης , υπήρξε καθοριστική  καθώς και στην αξιοποίηση των ταλέντων των Εθνικών Ομάδων στην Βόρεια Ελλάδα . Η ΕΣΚΑΝΑ στην μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ στην επιτροπή Ανάπτυξης της ΕΟΚ όπως το επόμενο διενωσιακό πρωτάθλημα όποτε και αν διεξαχθεί να φέρει το όνομά του ενώ παράλληλα θα αφιερώσει το Πρωτάθλημα Παμπαίδων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στην μνήμη του ονομάζοντάς το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ «ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ «.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΣΘ και ευχόμαστε όπως ο Πανάγαθος αναπαύσει την αγία αυτού ψυχή  . Εμείς οι παράγοντες της ΕΣΚΑΝΑ δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ .