ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ o Δήμος Μεγαρέων σε συνεργασία με ΣΥΚΚΝΑ και ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

27.9.17

ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ o Δήμος Μεγαρέων σε συνεργασία με ΣΥΚΚΝΑ και ΕΣΚΑΝΑ

 Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού “ΗΡΟΔΩΡΟΣ” του Δήμου Μεγαρέων σε συνεργασία με την Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. καλούν τους φίλους της καλαθοσφαίρισης που θέλουν να πιστοποιηθούν ως κριτές αγώνων στη «Σχολή Κριτών Καλαθοσφαίρισης» προκειμένου να στελεχώσουν τις γραμματείες των αγώνων που διεξάγονται στο Νομό Αττικής.

Είναι εξαιρετική ευκαιρία, για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι κριτές να γίνουν κάτοχοι της πιστοποίησης χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν στην Αθήνα, όταν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα έξοδα θα ήταν υπερπολλαπλάσια.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της σχολής αφορούν τους κανονισμούς καλαθοσφαίρισης και την εφαρμογή τους, ώστε οι κριτές να καταρτιστούν καλύτερα και να συμβάλλουν στην άρτια διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν απόφοιτοι λυκείου που έχουν κλείσει το 18 έτος της ηλικίας τους. Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής θα οριστικοποιηθούν μετά τις 15 Οκτωβρίου 2017 και όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώνουν την κατωτέρω αίτηση και να την παραδώσουν στον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Ιερόθεο Κυριακίδη τις ώρες 8:00 -16:00, τηλ. 22960 32719 ή να την συμπληρώσουν ηλεκτρονικά στο παρακάτω link https://docs.google.com/forms/d/1PXfclQ7tkCKWINrZg__6u3SxSgcWYf8EXyKjSbKIB_U/edit