Πρωταθλητής στην Γ΄Εθνική Ανδρών ο Πρωτέας Βούλας - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

25.4.16

Πρωταθλητής στην Γ΄Εθνική Ανδρών ο Πρωτέας Βούλας

Την άνοδο στην Β΄Εθνική ως πρωταθλητές πήραν οι Άνδρες του Πρωτέα Βούλας  καθώς επικράτησαν και του Άρη Πετρούπολης την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου Νότου της Γ΄Εθνικής για την τελευταία αγωνιστική και ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις φετινές τους υποχρεώσεις.
Η ομάδα της Βούλας  σημειώνει μια ιστορική άνοδο, ενώ το σερί συνεχίζεται καθώς αυτή είναι η 3η σερί σεζόν που στην κατηγορία όπου μετέχει κερδίζει την άνοδο. Το 2013-2014 ήταν η άνοδος στην Α΄ΕΣΚΑΝΑ, το 2014-2015 η άνοδος στην Γ΄Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της , ενώ φέτος την σεζόν 2015-2016 έρχεται μια ακόμη ιστορική στιγμή ,  η άνοδος στην Β΄Εθνική.
Το κλειστό της Βούλας πλημμύρισε από κόσμο για μια ακόμη φορά και παρουσία Δημάρχου των 3Β, κου Δημήτρη Κωνσταντέλλου, ο οποίος απένειμε και το τρόπαιο του πρωταθλητή στους  αθλητές
Σε ανακοίνωση του ο Πρωτέας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία, τους αθλητές της ομάδας , το προπονητικό τιμ για την σκληρή δουλειά όλης της χρονιάς, την Διοίκηση του συλλόγου που στέκεται πάντα δίπλα σε όλους , αλλά και σε όλο τον κόσμο που γέμισε το Κλειστό και στήριξε την ομάδα  μέχρι τέλους.

































Δεν υπάρχουν σχόλια: