Από Δευτέρα 25 Μαίου καταστάσεις και έντυπα στην ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

22.5.15

Από Δευτέρα 25 Μαίου καταστάσεις και έντυπα στην ΕΣΚΑΝΑ

Η Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α ενημερώνει τα σωματεία της ότι μπορούν να προμηθευτούν

από την Δευτέρα 25 Μαίου 2015

- τις καταστάσεις αθλουμένων μελών και
- τα σχετικά έντυπα μεταγραφών αλλά και
- αιτήσεις νέας εγγραφής

από τα γραφεία της στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ (λειτουργούν τα τηλέφωνα 2104825981-2) καθημερινά από τις 09.00 έως 16.00.


Με απόφαση του Δ.Σ. της ¨Ενωσης τα σωματεία δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος των αυτοκόλλητων υγείας που δεν παρέλαβαν πέρυσι . Αντίθετα θα επιβαρύνονται υποχρεωτικά με το κόστος όλων των αυτοκόλλητων των αθλητών και αθλητριών που θα δηλώσουν στις φετινές καταστάσεις αθλουμένων μελών.

1. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο επιτρέπεται η κατάθεση αιτήσεων ελευθέρων μεταγραφών, μεταγραφών προσωρινής διάρκειας ή μεταγραφών χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου των ειδικών περιπτώσεων (τριετίες, φοιτητές, μετοικήσεις) ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015.

2. Ειδικά για τις περιπτώσεις μετεγγραφών αποδεσμευθέντων αθλητών, (άνω των 18 ετών) ορίζεται το χρονικό διάστημα 1-10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.

Στο χρονικό διάστημα 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλλουν τους πίνακες αθλουμένων μελών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. με συστημένη επιστολή.

3. Σε κάθε περίπτωση που ο αθλητής μετεγγράφεται και δεν έχει τελειώσει η αγωνιστική περίοδο (π.χ. Διεξαγωγή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων), αυτό παραμένει και αγωνίζεται με το αρχικό σωματείο του,  μέχρι πέρατος των υποχρεώσεων του.

4. Κατά πάσα περίπτωση η Ομοσπονδία με απόφαση του Δ.Σ. αυτής, έχει τη δυνατότητα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, εφόσον τούτο υπαγορεύεται από σοβαρούς τεχνικούς λόγους, με την κατ΄έτος εκδιδόμενη από την Ομοσπονδία σχετική εγκύκλιό της.

5. Η προθεσμία μεταγραφών – εγγραφών αλλοδαπών αθλητριών, προκειμένου για ομάδες Α1 Εθνικής Κατηγορίας, λήγει 48 ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια: