Σοκ με τον θάνατο νεαρού αθλητή στην Ελευσίνα ! - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

1.2.15

Σοκ με τον θάνατο νεαρού αθλητή στην Ελευσίνα !
Άπαντες πάγωσαν στο άκουσμα του θανάτου του 18χρονου αθλητή του Όμιλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας Αναστάσιου Νάσση σε αγώνα εφήβων ΟΚ Ελευσίνας -Πήγασος Κορυδαλλού πριν λίγη ώρα στο κλ. Ανδ. Δασκαλάκης της Ελευσίνας . Ο αθλητής κατέρρευσε στην διάρκεια του αγώνα της ΕΣΚΑΝΑ και παρότι υπήρχε και γιατρός αγώνα αλλά και προπονητής του Πήγασου Γιαννικάκης του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες η ανάνηψη ήταν προσωρινή . Το παιδί πήγε στο Θριάσιο με ασθενοφόρο (με 45λεπτη καθυστέρηση αλλά υπέκυψε και τα δυσάρεστα μαντάτα έφτασαν στην Ελευσίνα αλλά και παντού . Πραγματικά κρίμα θερμά συλλυπητήρια για τους οικείους του αλλά και την αθλητική οικογένεια της Ελευσίνας που πενθεί .

To ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή και θα καταθέσει χρηματικό ποσό αντί στεφάνου στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνα που παρέχει υποστήριξη στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Επίσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα επίσημα ματς της Ένωσης για μία εβδομάδα και θα αναβληθούν οι αγώνες της περιοχής και των ομάδων της Ελευσίνας για το επόμενο τριήμερο

Η εξόδιος ακολουθία  θα γίνει την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11.00 στον ιερό ναό Αγ. Αποστόλων Ελευσίνας .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ενδιαφέρουν