ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. της 31-10-2011 - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

1.11.11

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. της 31-10-2011


1. Αυστηρή έγγραφη επίπληξη στο σωματείο Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ για τα γεγονότα σπου συνέβησαν στον αγώνα ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. Της Α΄ Ανδρών

2. Το Δ.Σ. απέρριψε τις ενστάσεις των σωματείων ΓΑΣΕ ΔΗΜΗΤΡΑ και ΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ για τον μεταξύ τους αγώνα της Δ΄ Ανδρών

3. Επέβαλλε ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών στους αθλητές ΚΑΖΑΝΤΖΗ (ΠΗΓΑΣΟΣ) και ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ (ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ.) και μία (1) αγωνιστική ημέρα στον αθλητή ΣΤΥΛΙΑΝΟ (ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ.)

4. Επέβαλλε ποινή 4 αγωνιστικών ημερών στον αθλητή ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΕΥΑΓΓ. (ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦ.)

5. Το Δ.Σ. έκανε δεκτή την ένσταση του σωματείου Ν.Ε. ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ για τον αγώνα της Β΄ Ανδρών με την Α.Ε ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ) και . ΜΗΔΕΝΙΣΕ το σωματείο ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ) για παράβαση του άρθρου 8 της Συμπληρωματικής Προκήρυξης Β΄ κατηγορίας .

6. Το Δ.Σ. έκανε δεκτή την ένσταση του σωματείου Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ για τον αγώνα της Β΄ Ανδρών με την Α.Ε ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ) και . ΜΗΔΕΝΙΣΕ το σωματείο ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ) για παράβαση του άρθρου 8 της Συμπληρωματικής Προκήρυξης Β΄ κατηγορίας .

7. Το Δ.Σ. ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ το σωματείο Α.Ε ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ) από τους υπόλοιπους αγώνες πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ανδρών λόγω δύο συνεχόμενων μηδενισμών για τον ίδιο λόγο .

8. Το Δ.Σ. ΑΠΕΡΡΙΨΕ την ένσταση του σωματείου Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ για τον αγώνα Του πρωταθλήματος εφήβων ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ -Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ .