ΦΕΣΤΙΒΑΛ FUNBASKET ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

5.4.24

ΦΕΣΤΙΒΑΛ FUNBASKET ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ



 Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, διοργανώνει Festival FunBasket για κορίτσια  στο Περιστέρι, την Κυριακή 7  Απριλίου 2024 και ώρα 10.00-12.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου  ‘’Γ. Στεφανόπουλος’’. 

 

Λίγα λόγια για το Festival FunBasket

'Ένα διαφορετικό φεστιβάλ από τα συνηθισμένα θα γίνει αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου στο Περιστέρι, καθώς θα λάβουν μέρος μόνο κορίτσια μέχρι 8 ετών. Θα συμμετέχουν με αθλήτριες ομάδες Α1 και Α2 Εθνικής  γυναικών, καθώς και κάποιες ομάδες ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ ακόμα. Οι μικρές αθλήτριες θα πάρουν μέρος σε ένα προπονητικό πρόγραμμα ενδεικτικό για την ηλικία τους και θα συμμετέχουν σε διαγωνιστικά σουτ και παιχνίδια.''

 

Συνημμένα θα βρείτε την αφίσα της διοργάνωσης, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα κανάλια επικοινωνίας της Ένωσης σας.

 

Η παρούσα επικοινωνία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια. 

Σε περίπτωση που κάποιο σωματείο επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλούμε όπως τους προωθήσετε τα στοιχεία της Υπεύθυνης του προγράμματος κας. Ελένης Καλαϊτζάκη (ekalait@basket.gr ή 694 510 1669).

Δεν υπάρχουν σχόλια: