FUNBASKET για πιτσιρίκια νηπιαγωγείου από την ΕΟΚ την Παρασκευή 26 Μαίου στο "Τάκης Βογιατζής" - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

15.5.23

FUNBASKET για πιτσιρίκια νηπιαγωγείου από την ΕΟΚ την Παρασκευή 26 Μαίου στο "Τάκης Βογιατζής"



 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, διοργανώνει ένα Φεστιβάλ FUNBASKET” την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τάκης Βογιατζής στην Ελευσίνα.

 

Το Φεστιβάλ “FUNBASKET” απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές Νηπιαγωγείου.

 

Ώρες διεξαγωγής : Σε  3 γκρουπ 09.00-10:15 & 10:15-11:30 & 11:45-13:00 (προσέλευση 15 λεπτά πριν από κάθε γκρουπ).

Οι μαθητές των νηπιαγωγείων θα μετακινηθούν δωρεάν με πούλμαν, που θα τους παραλάβει από το σχολείο και θα τους επιστρέψει, συνοδεία κάποιου εκπαιδευτικού τους. Η συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα είναι επίσης δωρεάν και κατά την είσοδο τους στο γυμναστήριο θα τους παραλάβουν  οι ομοσπονδιακοί προπονητές.

Το πρόγραμμα στο οποίο θα πάρουν μέρος βιωματικά, περιλαμβάνει ασκήσεις και παιχνίδια μπάσκετ με μικρές μπάλες σε χαμηλές μπασκέτες. Όλα τα παιδιά θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και να τα καταφέρουν, μαθαίνοντας το άθλημα μέσα από παιγνιώδες ασκήσεις και παιχνίδια ψυχοκινητικής μάθησης. Θα δουν επίσης από κοντά, πως είναι ένα κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ με παρκέ.  

Προϋπόθεση συμμετοχής των παιδιών στο Φεστιβάλ, είναι συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας συναίνεσης από τον κηδεμόνα (επισυνάπτεται), οι οποίες πρέπει να συγκεντρωθούν από τους εκπαιδευτικούς και να παραδοθούν υπογεγραμμένες στον υπεύθυνο συντονιστή του προγράμματος της ΕΟΚ κατά την είσοδο του παιδιού στο γήπεδο.

Αφού συγκεντρωθούν οι  αιτήσεις  συμμετοχής, τα νηπιαγωγεία θα χωριστούν σε γκρουπ και θα ενημερωθούν για την ώρα που θα τους παραλάβει το πούλμαν και την ώρα αποχώρησης τους. Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι περίπου 1.5 ώρα για κάθε γκρουπ. (09.00-10:15 & 10:15-11:30 & 11:45-13:00).


Όσα σχολεία ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής (επισυνάπτεται) στο ekalait@basket.gr

 

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε  να επικοινωνήσετε απευθείας με την υπεύθυνη του προγράμματος “FUNBASKEΤ” της ΕΟΚ κα Ελένη Καλαϊτζάκη στο 6945 101 669.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: