Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

18.11.22

Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ

 


ΘΕΜΑ 1Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΡΗΣ Α.Ο. ΣΤΙΣ 11/11/2022:

α) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Α.Ο., βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΡΗΣ Α.Ο., βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

γ) α) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Κεραυνός Βάρης Α.Ο. ΘΕΟΦΑΝΙΔΗ Ι. βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 2Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο. ΘΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΙΣ 4/11/2022

α) την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή του σωματείου Α.Ο. Φοίνικας Αγ. Σοφίας ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Γ. βάσει του αρ. 62 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 3Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8/11/2022

α) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων που αγωνίζεται, οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, για επτά (7) ημέρες στον διοικητικό παράγοντα του σωματείου Γ.Σ. Κρόνος Αγ. Δημητρίου ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗ Ν., βάσει του αρ. 85 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

Η επιμέτρηση των ποινών ξεκινά από τις 18 Νοεμβρίου 2022.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: