ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 22-23 Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, Γ’ ΕΦΗΒΩΝ, Γ’ ΠΑΙΔΩΝ, Β’ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

7.2.23

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 22-23 Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, Γ’ ΕΦΗΒΩΝ, Γ’ ΠΑΙΔΩΝ, Β’ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 



ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, Γ’ ΕΦΗΒΩΝ, Γ’ ΠΑΙΔΩΝ, Β’ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 

 

Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στη β’ φάση. Εκεί συγκροτούν έναν ενιαίο όμιλο, μεταφέροντας τα μεταξύ τους αποτελέσματα και αγωνίζονται με τις ομάδες του άλλου ομίλου, ήτοι 8 αγώνες (4 των δύο γύρων). Με βάση την τελική κατάταξη διεξάγονται αγώνες play-off (1-4, 2-3), χωρίς να μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας, με το πλεονέκτημα έδρας να το έχει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα. Οι ημιτελικοί και ο μικρός τελικός στις δύο νίκες, ο μεγάλος τελικός στις τρεις νίκες. Η νικήτρια ομάδα ανέρχεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Οι επτά ομάδες που δεν προκρίθηκαν αγωνίζονται στη Β2 φάση, μεταφέροντας τα αποτελέσματα με τις ομάδες του ομίλου τους και αγωνιζόμενες με τις ομάδες του άλλου ομίλου, ώστε να προκύψει η τελική κατάταξη.

 

ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Οι έξι πρώτες ομάδες του α’ ομίλου και οι δύο πρώτες του β’ ομίλου θα αγωνιστούν στα play off (Α1 –Β2 , Α2- Β1 , Α3-Α6, Α4—Α5)  στις δύο νίκες χωρίς να μετρούν τα αποτελέσματα των δύο πρώτων φάσεων . Στη συνέχεια οι ημιτελικοί και ο μικρός τελικός στις δύο νίκες και ο μεγάλος τελικός στις τρεις νίκες.

 

Γ’ ΕΦΗΒΩΝ

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στο final-six. Εκεί αγωνίζονται όλοι με όλους σε ένα γύρο (σύνολο πέντε αγώνες), σε ουδέτερα γήπεδα, χωρίς να μεταφέρουν τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης. Οι τρεις πρώτες ομάδες ανέρχονται στη Β’ Εφήβων.

 

Γ’ ΠΑΙΔΩΝ

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στο final-six. Εκεί αγωνίζονται όλοι με όλους σε ένα γύρο (σύνολο πέντε αγώνες), σε ουδέτερα γήπεδα, χωρίς να μεταφέρουν τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες ανέρχονται στη Β’ Παίδων.

 

Β’ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στη β’ φάση. Εκεί συγκροτούν έναν ενιαίο όμιλο, μεταφέροντας τα μεταξύ τους αποτελέσματα και αγωνίζονται με τις ομάδες του άλλου ομίλου, ήτοι 8 αγώνες (4 των δύο γύρων). Οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας ανέρχονται στην Α’ Κορασίδων.

Οι οκτώ ομάδες που δεν προκρίθηκαν αγωνίζονται στη Β2 φάση, μεταφέροντας τα αποτελέσματα με τις ομάδες του ομίλου τους και αγωνιζόμενες με τις ομάδες του άλλου ομίλου, ώστε να προκύψει η τελική κατάταξη.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: