Οι ποινέςπου επέβαλλε το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

17.2.22

Οι ποινέςπου επέβαλλε το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ

 


ΘΕΜΑ 1Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – Α.Ε. ΡΕΝΤΗ ΣΤΙΣ 30/1/2022:

α) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας ΧΛΙΑΟΥΤΑΚΗ ΠΑΤΡΟΚΛΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Α.Ε. Ρέντη ΣΩΧΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

γ) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

δ) την ποινή της διεξαγωγής τριών (3) αγώνων στην έδρα του αντιπάλου του, στο σωματείο Α.Ε. ΡΕΝΤΗ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γγ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. και του αρ. 11 παρ. Δ της προκήρυξης πρωταθλήματος.

 

ΘΕΜΑ 2Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΡΜΗΣ Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔ. ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΣΤΙΣ 31/1/2022

α) την ποινή του αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών στον αθλητή του σωματείου Ερμής Α.Σ. Πειραια ΣΑΡΡΗ Μ.  βάσει του αρ. 63 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΕΡΜΗΣ Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 3Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Ο. ΒΑΡΗΣ ΣΤΙΣ 5/2/2022:

την ποινή της διεξαγωγής ενός (1) αγώνα στην έδρα του αντιπάλου του, στο σωματείο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Ο. ΒΑΡΗΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. και του αρ. 11 παρ. Δ της προκήρυξης πρωταθλήματος.

 

ΘΕΜΑ 4Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Α.Σ. ΦΟΙΝΙΞ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 5/2/2022:

την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 5Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΙΣ 6/2/2022:

 την ποινή της διεξαγωγής τριών (3) αγώνων στην έδρα του αντιπάλου του, στο σωματείο Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γγ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. και του αρ. 11 παρ. Δ της προκήρυξης πρωταθλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: