ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22 - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

24.3.22

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22




ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22 

Το Δ.Σ. στην συνεδρίαση της 02.02.22 αποφάσισε να επικυρώσει την εισήγηση της επιτροπής πρωταθλημάτων για τις συμπληρωματικές προκηρύξεις όλων των πρωταθλημάτων . Στις γυναίκες δεν υπάρχει συμπλήρωση. Σε κορασίδες και νεάνιδες η συμπληρωματική με βάση και την συμπληρωματική της ΕΟΚ έχει ως εξής : 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Α΄ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προκρίνεται η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας. Ο δευτεραθλητής θα αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο με 2ο ΕΚΑΣΘ , 2ο ΕΣΚΑ.

Υποβιβάζονται στην Β΄ κορασίδων τρεις ομάδες . Οι δύο  που δεν αγωνίζονται ήδη και η τελευταία της κατάταξης των δέκα που μετέχουν .

Β΄ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στην Α΄  ανέρχονται οι τρεις πρώτες της κατάταξης της Β΄ .

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Play off

Με την ολοκλήρωση της α΄ φάσης οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κατάταξης,  θα αγωνιστούν  στα play off με σύστημα 1-4 , 2-3 (προβάδισμα έδρας η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο ) στα τρία νικηφόρα παιχνίδια (best of 5) . Οι αγώνες Τετάρτη –Παρασκευή -Τετάρτη  και αν χρειαστεί Παρασκευή Τετάρτη (εντός εκτός) .

Οι νικητές και οι ηττημένοι των 1-4 και 2-3  θα αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο στις τρεις νίκες ( best of 5 ) . Ο νικητής του τελικού  αγωνίζεται απευθείας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  ενώ ο ηττημένος δευτεραθλητής προκρίνεται σε όμιλο με 2ο ΕΚΑΣΘ , 2ο ΕΣΚΑ και θα διεκδικήσει εκεί την πρόκριση (ο 1ος) στο πανελλήνιο .

Οι αγώνες Τετάρτη –Παρασκευή -Τετάρτη  και αν χρειαστεί Παρασκευή- Τετάρτη (εντός εκτός) .

Στον μικρό τελικό ο νικητής καταλαμβάνει την 3η θέση και ο ηττημένος την 4η .

Την νέα χρονιά 2022-22 οι όμιλοι θα διαχωριστούν βάσει  προκήρυξης μετά τις δηλώσεις συμμετοχής . Δεν θα  υφίστανται κατηγορίες , μόνο όμιλοι. 

Για οποιοδήποτε διευκρινιστικό θέμα αρμόδιο να αποφασίσει είναι αποκλειστικά το ΔΣ της Ένωσης μετά από εισήγηση της επιτροπής πρωταθλήματος . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: