Δηλώσεις του νέου προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ κ. Κίμωνα Γκιουλιστάνη - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

16.12.21

Δηλώσεις του νέου προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ κ. Κίμωνα Γκιουλιστάνη



 Δήλωση του νέου προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ κ. Κίμωνα Γκιουλιστάνη μετά την εκλογή : "Την τεράστια τιμή που μου έκαναν τα σωματεία της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (ΕΣΚΑΝΑ) εκλέγοντας με για το αξίωμα του Προέδρου της, θα την ανταποδώσω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες όσων με τίμησαν με την ψήφο τους.

Περισσότερο όμως θα προσπαθήσω για όσους με καταψήφισαν προκειμένου να τους αποδείξω με την αφοσίωση μου και το έργο που θα παραχθεί από εμένα και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ότι η παρουσία μου θα είναι αντάξια αυτών που προηγήθηκαν από εμένα στη θέση αυτή και πως όταν έλθει η ώρα θα παραδώσω μια Ένωση όπως όλοι θέλουμε. Αξιόπιστη, Διαφανή, Παραγωγική, Σύγχρονη.
Διαδεχομαι έναν εμβληματικό προκάτοχο, ανιδιοτελή εργάτη του αθλήματος, το Βαγγέλη Λυμπερατο και αισθάνομαι μικρός σε σχέση με το μέγεθος και την προσφορά του στο άθλημα μας.
Συγχαρητήρια
στο συνυποψηφιο μου Γιωργος Νικολακης για τον ωραίο αγώνα που έδωσε.
Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους συμβούλους, άπαντες εγνωσμένης αξίας και προσφοράς στα σωματεία τους και στο άθλημα.
Εύχομαι ολόψυχα καλή θητεία στο νέο διοικητικό συμβούλιο που θεωρώ πως θα δικαιώσει απόλυτα τις προσδοκίες των σωματείων.
Όπως έχω πει επανειλημμένως, δεν πιστεύω στο αυταρχικό μοντέλο άσκησης διοίκησης αλλά στις συνεργασίες και στη διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών για παραγωγή έργου.
Δε θεωρώ ότι εξελέγην για να διοικησω με τη στενή και κυριολεκτική έννοια του όρου αλλά για να συντονισω και να συνεργαστώ με όλους όσους σκέφτονται το ίδιο.
Η Ένωση θα είναι εξωστρεφής και θα πάει σε όλα τα σωματεία της για να αφουγκραστει και να διορθώσει.
Καλή και γόνιμη θητεία σε όλους!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: