Σκόρπισε θλίψη η απώλεια του Πέτρου Τσαπάκη...Την Παρασκευή η κηδεία - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

28.7.21

Σκόρπισε θλίψη η απώλεια του Πέτρου Τσαπάκη...Την Παρασκευή η κηδεία

Μια σπουδαία φυσιογνωμία του Πειραϊκού μπάσκετ, ο Πέτρος Τσαπάκης δεν ειναι πια κοντά μας ! Ο ιδρυτής του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ατρόμητου Πειραιά πριν 35 χρόνια και από τα πρώτα στελέχη στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. δίπλα στον Πέτρο Καπαγέρωφ , τον Βαγγέλη Λυμπεράτο, τον Γιάννη Μακρή , τον Κώστα Βλάμη και άλλους , πρωτοπόρος με σπουδαίες ιδέες , ακέραιος άνθρωπος , έφυγε χθες απο την ζωή .


Υπήρξε αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος γυναικών επίσης για καιρό .


Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια τόσο στην οικογένειά του αλλά και στον Ατρόμητο Πειραιά για την μεγάλη απώλειά .


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

ΥΓ και μια μικρή αναφορά του γιού του Μάνου στοιν πατέρα του 
Αγαπητοί φίλοι, ξέρω ότι ο πολύ αγαπημένος μου πατέρας σας ενημέρωνε για κάθε του κίνηση και ταξίδι. Έτσι είμαι σίγουρος ότι θα ήθελε να σας ενημερώσει και για το τελευταίο του ταξίδι που θα γίνει την Παρασκευή 30/07 14:00 στο 3ο νεκροταφείο στη Νίκαια. Σίγουρα θα ήθελε να σας γράψει και άλλα ωραία λόγια όπως έκανε πάντα αλλά συγχωρέστε με, εγώ δεν μπορώ να το κανω. Σας χαιρετώ λοιπόν εκ μέρους του και είμαι σίγουρος ότι όποιος τον γνώριζε καλά, θα έπρεπε να του άφησε το στίγμα του. Όσο για μένα και την οικογένειά του θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι τον αγαπαμε πολύ και ότι ήμασταν και θα είμαστε πάντοτε υπερήφανοι για εκείνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: