Το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα τηρηθεί στην γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες της Κυριακής - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

27.5.21

Το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα τηρηθεί στην γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες της Κυριακής

 
Βασικές οδηγίες Γενικής Συνέλευσης 30/5/2021

Σχετικά με τις αρχαιρεσίες  και την Γενική Συνέλευση  της ΕΟΚ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εκπροσώπων στην ΕΟΕ , που θα διεξαχθούν στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης την 30/5/2021 , σας γνωρίζουμε ότι

·        Οι είσοδοι που θα χρησιμοποιηθούν για την πρόσβαση στους χώρους της συνέλευσης είναι οι  2 , 3 και 5 που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους χώρους της Γ.Σ και για λόγους υγειονομικούς , θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο μόνο ενός αντιπροσώπου (τακτικού ή αναπληρωματικού) κάθε σωματείου μέλους.  

·        Οι θύρες εισόδου είναι διαφορετικές για τις Ενώσεις για να αποφευχθεί ο συνωστισμός  και να επιταχυνθεί η διαδικασία ως ακολούθως :

ΘΥΡΑ 2 : ΕΣΚΑ

 

ΘΥΡΑ 3 : ΓΡΑΦΕΙΟ 1: ΕΣΚΑΝΑ-ΕΣΚΑΗ 

                                 ΓΡΑΦΕΙΟ 2 : ΕΣΚΑΚ(ΑΡΓΟΛΙΔΑ)-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΚΡΗΤΗ

                                 ΓΡΑΦΕΙΟ 3 : ΕΚΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  -ΕΚΑΣΑΜΑΘ

 

ΘΥΡΑ 5 :   ΓΡΑΦΕΙΟ 1 : ΕΣΚΑΘ(ΘΕΣΣΑΛΙΑ)-ΕΣΚΑΒΔΕ(ΗΠΕΙΡΟΣ)

                                    ΓΡΑΦΕΙΟ 2 : ΕΚΑΣΚΕΜ-ΕΚΑΣΔΥΜ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

                                    ΓΡΑΦΕΙΟ 3 : ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ-ΧΙΟΣ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΣΑΜΟΣ

 

·         Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους της συνέλευσης.

·         Οι πύλες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 09:30 και η έγκαιρη προσέλευση των αντιπροσώπων θα εξομαλύνει την  διαδικασία καταγραφής και εισόδου στον χώρο της Γ.Σ

·        Στις εισόδους θα υπάρχουν γραφεία για να εξυπηρετήσουν τους Αντιπροσώπους οι οποίοι θα εισέρχονται μόνο κατόπιν ταυτοποίησης (απαραίτητη η επίδειξη  Αστ. Ταυτότητας, Διαβατηρίου η άλλου επίσημου εγγράφου )

·        Παραπλεύρως του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, επί της οδού Κυριακού Παναγή θα λειτουργεί υπαίθριο  Parking  χωρητικότητας 80 αυτοκινήτων από τις 08:00 έως τις 20:00. Όσοι  μετακινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς μπορούν να εξυπηρετηθούν από τον σταθμό του Μετρό Αμπελοκήπων.

·        Όσα σωματεία δεν είναι ταμειακώς εντάξει θα μπορούν να καταβάλουν επί τόπου το ποσό της συνδρομής τους.

·        Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί στη Γενική Συνέλευση θα τηρηθεί το προβλεπόμενο Υγειονομικό Πρωτόκολλο που σας έχει κοινοποιηθεί.

Ε.Ο.Κ.Δεν υπάρχουν σχόλια: