Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ στο συμβούλιο της 27ης Ιανουαρίου - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

28.1.20

Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ στο συμβούλιο της 27ης Ιανουαρίου



α)  ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Α.Ο. Κυρίαρχοι ΓΕΡΟΔΗΜΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) ποινή της έγγραφης επίπληξης στον διοικητικό παράγοντα του σωματείου Α.Ο. Κυρίαρχοι ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΙΩΣΗΦ, βάσει του αρ. 85 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..
γ) ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Ο. Κυρίαρχοι, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

ΘΕΜΑ 2Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ε. ΡΕΝΤΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΙΡ.-ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΤΙΣ 20/12/2019
α) ποινή της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή του σωματείου Α.Ε. Ρέντη ΔΑΛΜΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, βάσει του αρ. 62 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..
β) ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Α.Ε. Ρέντη ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..
γ)  ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Ε. ΡΕΝΤΗ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

ΘΕΜΑ 3Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α.Ο. ΜΙΛΩΝ – ΙΚΑΡΟΣ Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΙΣ 12/1/2020:


β)  ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΙΚΑΡΟΣ Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

α)  ποινή της στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για δεκαπέντε (15) ημέρες, στον προπονητή του σωματείου Α.Ο. Ταταύλα ΦΑΡΜΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ, βάσει του αρ. 83, παρ. 1β του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β)ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

ΘΕΜΑ 5Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. – ΝΕΑΝ. ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ ΣΤΙΣ 18/1/2020:

την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ., βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.
ΘΕΜΑ 6Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο.Κ. Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΚΕΡΥΑΝΟΣ Α.Ο. ΒΑΡΗΣ ΣΤΙΣ 13/1/2020:

 ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Ο. ΒΑΡΗΣ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ

ΘΕΜΑ 7Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ Α.Π.Σ. ΣΤΙΣ 14/12/2019:

 ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον β. προπονητή του σωματείου Ακαδημία Νοτίων ΠροαστΙων ΑΝΘΗ Α., βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: