Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ στο συμβούλιο της 29ης Οκτωβρίου - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

30.10.18

Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ στο συμβούλιο της 29ης Οκτωβρίου



ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 29.10.2018
ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1)      ΠΡΟΣ                     : Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

 Α) στον αθλητή του Σωματείου σας ΤΖΕΡΕΦΟ ΜΑΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ την ποινή αποκλεισμού ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ  σύμφωνα με το άρθρο 62.1 του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Ο.Κ. για τη συμπεριφορά του στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Εφήβων μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ -  Α.Ο.Ν.Σ Ο ΜΙΛΩΝ  στις 25/10/2018.
Β) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ  στο Σωματείο σας, βάση του άρθρου 82.2.Α.β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Ο.Κ.
Γ) την ποινή της ΜΙΑΣ (1)  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ στην έδρα του αντιπάλου, σύμφωνα με το άρθρο 11 παράγραφος Δ της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-

ΠΡΟΣ               : Α.Ε.ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
α )την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ στον προπονητή της ομάδας κο ΜΑΧΑΛΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ.1α του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα του Πρωταθλήματος Β΄ΠΑΙΔΩΝ μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- Α.Ε.ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ -ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ στις 17/10/2018.
β) την ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ του αγώνα με το υπάρχον σκορ: Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 63 – Α.Ε.ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 27
ΠΡΟΣ               : Α.Ε.ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ στον προπονητή της ομάδας κο ΔΑΝΙΗΛ ΔΗΜΗΤΡΗ σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ.1α του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα του Πρωταθλήματος Α΄ΠΑΙΔΩΝ μεταξύ των ομάδων Α.Ε.ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- Π.Ο.Κ.ΕΣΠΕΡΟΣ στις 16/10/2018.

ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
Την ποινή του ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ στον αθλητή σας ΚΟΘΡΑ ΠΑΝΤΕΛΗ σύμφωνα με το άρθρο 62 παρ.1 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Ανδρών μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ – Α.Ο.ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στις 18/10/2018.
ΠΡΟΣ               : Ε.Σ.Η. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 
την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2 Α.β  του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄Ανδρών μεταξύ των ομάδων Ε.Σ.Η. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ- Α.Ο.ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛ.ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ στις 5/10/2018.

ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛ.ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ
την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2 Α.β  του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ανδρών μεταξύ των ομάδων Ε.Σ.Η. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ- Α.Ο.ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛ.ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ στις 5/10/2018.
ΠΡΟΣ               : Γ.Σ.ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2 Α.β  του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ΕΦΗΒΩΝ μεταξύ των ομάδων Γ.Σ.ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Α.Ο.Ν.Σ «Ο ΜΙΛΩΝ» στις 9/10/2018.
ΠΡΟΣ               : Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
α ) την ποινή του ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ στον αθλητή του σωματείου ΜΟΥΣΤΑ ΑΜΑΡΙΛΝΤΟ Α.Μ. 341245 σύμφωνα με το άρθρο 62 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ΑΝΔΡΩΝ μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στις 8/10/2018.
β )την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ  με παράλληλη ανακοίνωση αυτής στον προπονητή του σωματείου κο ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΕΥΑΓΓ.  σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ.1.α  του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ΑΝΔΡΩΝ μεταξύ των ομάδων Γ.Σ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στις 8/10/2018.
ΠΡΟΣ               : Α.Φ.Μ.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.β. του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ΕΦΗΒΩΝ μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Φ.ΠΟΡΦΥΡΑΣ – Α.Φ.Μ.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ στις 9/10/2018.
ΠΡΟΣ               : Α.Ο.Φ.ΠΟΡΦΥΡΑΣ
Την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.β. του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ΕΦΗΒΩΝ μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Φ.ΠΟΡΦΥΡΑΣ – Α.Φ.Μ.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ στις 9/10/2018.
ΠΡΟΣ               : Α.Ο «ΘΡΙΑ» ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Την ποινή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ στον αθλητή του σωματείου ΤΕΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (Α.Μ. 447019) σύμφωνα με το άρθρο 62 παρ.1 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ΕΦΗΒΩΝ μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ – ΜΕΓΑΡΩΝ – Α.Ο.ΘΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ στις 6/10/2018.
ΠΡΟΣ               : ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ –ΔΙΑΣ ΑΛΙΜΟΥ
Την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.β του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ- ΔΙΑΣ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ στις 8/10/2018.
ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
α ) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ στο κο ΝΙΚΟ ΤΣΙΟΥΡΑΚΗ γενικό αρχηγό του Σωματείου σύμφωνα με το άρθρο 85 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄Ανδρών μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ στις 19/10/2018.
β ) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2 Α.β  του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: