Πρωταθλητής Ελλάδας στις κορασίδες ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

30.6.18

Πρωταθλητής Ελλάδας στις κορασίδες ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου είναι μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας στις κορασίδες για πρώτη φορά στην ιστορία του και μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το Πανελλήνιο στο Τσοτύλι Κοζάνης . Ο Κρόνος είχε ουσιαστικά κατακτήσει τον τίτλο από χθες όταν νίκησε τον Ιάσωνα Κολωνού και με την νίκη πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ είχε νικήσει τους κυριότερους αντιπάλους . Σήμερα όμως επικράτησε 52-35 του ΟΑ Χανίων πέτυχε την 4η νίκη σε ισάριθμα ματς και πλέον ο αυριανός αγώνας με τον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου Γρεβενών είναι τυπικής σημασίας . Το αργυρό έχει εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ και το χάλκινο ο Ιάσονς Κολωνού .
Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ  συγχαίρουν τον Κρόνο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου 
Δεκάλεπτα: 18-2, 35-13, 43-25, 52-35
Διαιτητές: Λυγούρας, Κουφούδης
Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Σταμούλης): Μπέκιου 8(1), Μποσγανά 6, Εγγέλη 5, Ρούτση 6, Σιγούρου, Καραγκούνη 3(1), Τσούχλη 5(1), Γρηγοροπούλου 9, Μούτσα 4, Καρκακέλα 3, Τζανέτου 2, Ρετσινά 1.
ΟΑ Χανίων (Κασικτσόγλου): Τσώνη 6(1), Δερμιτζάκη 13, Δρικάκη 2, Χαιρετάκη 1, Βασιλογιαννάκη 4, Γιακουμάκη, Πέσκου, Παπαδάκη 2, Δασκουλίδου, Δασκαλάκη 2, Κοπάση 2, Σκουμπάκη 3(1).
 Δηλώσεις 
Γεωργία Γρηγοροπούλου (αθλήτρια Κρόνου): Σχετικά με τους άλλους αγώνες ήταν πιο εύκολος χωρίς να υποτιμάμε τα Χανιά. Προσπαθήσαμε, κάναμε ότι μπορούσαμε, συνεχίσαμε με σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη και πιο κοντά στην κατάκτηση του πανελληνίου. Τώρα έχουμε έναν ακόμα αγώνα τον οποίο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με πολλές μεταγραφές. Από την αρχή της χρονιάς πιστεύαμε στην κορυφή και δεν σταματήσαμε ποτέ να το πιστεύουμε. Παραμείναμε ενωμένες από το ξεκίνημα έως το τελος.  
Εμμανουέλα Τσώνη (αθλήτρια Χανίων): Αρχικά ήμασταν πεσμένες, είχαμε αγχωθεί υπερβολικά και αυτό μας έριξε ψυχολογικά. Όμως μετά καταλάβαμε ότι δεν έχει σημασία ότι και να κάνουμε, σημασία έχει να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε, να δώσουμε το 100% έτσι να γίνουμε και εμείς για εμάς καλύτερες και να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε. Παρόλα αυτά μπορεί να χάσαμε, όμως εμείς προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να νιώσουμε εμείς τουλάχιστον ότι φτάσαμε σε ένα καλό επίπεδο όπως κάθε ομάδα θα ήθελε. Εννοείται ότι και στον τελευταίο αγώνα θα δώσουμε το 100%, δεν αγχωνόμαστε για τίποτα και είμαστε ευχαριστημένες για εδώ που έχουμε φτάσει. Ευελπιστούμε να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: