Αργυρό ο Πρωτέας Βούλας στο Πανελλήνιο κορασίδων -Στην πεντάδα η Καραμπάτσου - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

25.6.16

Αργυρό ο Πρωτέας Βούλας στο Πανελλήνιο κορασίδων -Στην πεντάδα η Καραμπάτσου


Τα κορίτσια του Πρωτέα




Ηρωϊκή απόδοση είχαν οι κορασίδες του Πρωτέα Βούλας στον αγώνα τελικό με τον Παναθηναϊκό αλλά λύγισαν στο τελευταίο πεντάλεπτο και το 42-36 υπέρ του έγινε 45-53 και το τριφύλι πήρε ρεβάνς για την απώλεια του τίτκου στις νεανίδες πριν ενάμισι μήνα στην Βούλα και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στις κορασίδες. Ο ΠΑΟ  κατέκτησε αήττητος τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στις κορασίδες. Αργυρό μετάλλιο για τον Πρωτέα Βούλας και χάλκινο για τον ΠΑΟΚ αφού προέκυψε τριπλή ισοβαθμία με Πρωτέα , ΠΑΟΚ και ¨Εσπερο Πάτρας και έμεινε εκτός η ομάδα της Πάτρας που αποκόμισε εξαιρετικά κολακευτικά σχόλια από όλους και αν υπήρχε βραβείο fair play (πρέπει να θεσπιστεί) θα το έπαιρνε δικαιωματικά







Ο Πρωτέας προδόθηκε από την απουσία της Μαγγίνα (έπαθε χιαστό στο νεανίδων) την πρακτική απουσία της επίσης τραυματισμένης Κορρέ (δεν ήταν 100% εντάξει από τον σοβαρό τραυματισμό) τα τέσσερα φάουλ της All Star Καραμπάτσου που την έκαναν πιο ευάλλωτη στο φινάλε από την Τσινάσα και την φοβερή στο τέλος mvp Πράπα αλλά και από την κούραση . Πάντως ο Πρωτέας είχε εξαιρετικές τις Καράλη και Αναστασοπούλου (είναι κορασίδες και του χρόνου) την ηρωϊκή Καραμπάτσου που έπαιξε σαν σέντερ σε όλο το τουρνουά και πολύ καλή προσπάθεια από όλα του τα κορίτσια αφού έφτασε με τόσες ατυχίες φέτος να διεκδικεί νταμπλ σε κορασίδες και νεανίδες . Κια αυτός ο συνδυασμός όμως αργυρού χρυσού είναι θετικός απολογισμός .




Ο πρωταθλητής ΠΑΟ





Δεκάλεπτα: 14-17,  27-26, 37-36, 45-53
Διαιτητές: Λόρτος-Τζίμα
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ(Σόφτσης): Χατζηβασιλείου 4, Αναστασοπούλου 7(1), Καραλή 11(1), Κοντοθανάση 3(1), Παυλινέρη, Καραμπάτσου 15(1), Κορρέ, Δανδουλάκη 5.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Μαυράκη, Τσινάσα 15, Μουρίκη 2, Τσέτα 6, Τζερεμέ, Γλυνού, Γρύλια 3, Πράπα 14(1), Κασδαγλή 4, Κακούρη 9. 

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5-0  10
2 ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 3-2  8
3. ΠΑΟΚ                 3-2  
-----------------------------------
4. ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ 3-2  8
5. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ   1-4   6
6. ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 0-5 5


Mvp στο 27ο πανελλήνιο κορασίδων αναδείχθηκε η Ισμήνη Πράπα του Παναθηναϊκού και στην καλύτερη πεντάαδα πλασαρίστηκαν εκτός της πολυτιμότερης και οι Τσινάσα (Παναθηναϊκός) , Αναστασία Καραμπάτσου (Πρωτέας Βούλας) Λάνταβου (Έσπερος Πάτρας) , Κριμίλη (Εργοτέλης) . Η κρητικά ήταν και η πρώτη σκόρερ με 107 π. 


Πράπα και Τσινάσα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: