Οι ποινές που επέβαλλε το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

28.1.16

Οι ποινές που επέβαλλε το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ






Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας κατά την τακτική του Συνεδρίαση στις 27/01/2016 , αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών, να  επιβάλλει την ποινή του αποκλεισμού τεσσάρων (4) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ στον αθλητή του Σωματείου ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΧΡΗΣΤΟΥ με αριθ. Μητρώου 457797, σύμφωνα με το άρθρο 65, παρ.1, του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ.   για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Παμπαίδων μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  στις 16/01/2016.


Επίσης, αποφάσισε, να επιβάλλει την ποινή της αυστηρής επίπληξης στο Σωματείο , σύμφωνα με το άρθρο 82 παράγραφος 2α του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.


Τέλος αποφάσισε  να  επιβάλλει την ποινή του αποκλεισμού δυο (2) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ στον αθλητή του Σωματείου ΑΟ ΒΑΡΗΣ  ΜΑΛΛΙΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ με αριθ. Μητρώου 341189, σύμφωνα με το άρθρο 63,παρ.1 του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ.   για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Δ΄ Ανδρών  μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΒΑΡΗΣ «Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ» – Α.Ο.ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  στις 18/01/2016.

Παράλληλα αποφάσισε, να επιβάλλει την ποινή της αυστηρής επίπληξης στο Σωματείο ΑΟ ΒΑΡΗΣ , σύμφωνα με το άρθρο 82 παράγραφος 2α του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: