ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

13.10.15

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ




ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (ΠΑΡΑΤΑΣΗ)

Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων και το καταθετήριο του παραβόλου πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. αυτοπροσώπως ή με fax το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 (ΠΑΡΑΤΑΣΗ 15 ΗΜΕΡΩΝ) και να περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τον Κανονισμό Πρωταθλημάτων(Άρθρο 28).
Δηλώσεις συμμετοχής με επιφύλαξη απαγορεύονται.

Η κλήρωση των αγώνων ορίζεται την ΤΡΊΤΗ 27 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στα γραφεία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., Στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας”(περιβάλλων χώρος) παρουσία εκπροσώπων των Σωματείων και θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια.




ΠΡΟΜΙΝΙ (ΠΑΡΑΤΑΣΗ)


Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων και το καταθετήριο του παραβόλου πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. αυτοπροσώπως ή με fax το αργότερο μέχρι και την 31.10. 2015 και να περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τον Κανονισμό Πρωταθλημάτων(Άρθρο 28). Δηλώσεις συμμετοχής με επιφύλαξη απαγορεύονται.

Η κλήρωση των αγώνων ορίζεται την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17.00 στα γραφεία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., Στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας”(περιβάλλων χώρος) παρουσία εκπροσώπων των σωματείων και θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια.

Η έναρξη του Τουρνουά θα γνωστοποιηθεί με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια: