Ποινή στον Σαρξ Γλυφάδας - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

28.5.15

Ποινή στον Σαρξ Γλυφάδας



Με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κατά την τακτική του Συνεδρίαση της 29/04/2015 αποφάσισε να επιβάλλει:

α) την ποινή των τριακοσίων (300) ημερών στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του (60 ημέρες επί 5 φύλλα αγώνα) στον προπονητή του Σωματείου Α.Ο. ΣΑΡΞ ΓΛΥΦΑΔΑΣ κ. Κ. Διαμαντόπουλο, σύμφωνα με το άρθρο 88, παρ.6 του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ.
(Αθλητής, προπονητής ή παράγοντας ομάδας στον οποίο επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο στερείται του δικαιώματος να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο επικαλούμενος την οποιαδήποτε άλλη ιδιότητά του .Σε περίπτωση παράβασης της ως άνω διάταξης επιβάλλεται στον παραβάτη προπονητή ποινή στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του προπονητή για διάστημα εξήντα (60) ημερών.)

β) Στην τακτική του συνεδρίαση της 25/05/2015 το Δ.Σ. της Ένωσης επίσης αποφάσισε :

την αφαίρεση δέκα (10) βαθμών από την βαθμολογία της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας Παίδων 2014-2015 του Α.Ο. ΣΑΡΞ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (5Χ2=10) σύμφωνα με το άρθρο 88 παράγραφος 3 του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ.

(Στις περιπτώσεις που εκείνοι, σε βάρος των οποίων έχει επιβληθεί ποινή, με οποιαδήποτε ιδιότητα και σχέση αναφέρονται, δεν συμμορφωθούν με τα οριζόμενα στην απόφαση και η παράβαση αυτή αποδειχθεί, επιβάλλεται η ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών, για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της ομάδας στην οποία ο απείθαρχος συμμετέχει, με την ιδιότητα του κόουτς.)

Κατόπιν των παραπάνω, η ομάδα Παίδων του Σωματείου σας δεν ανέρχεται στη Β’ Κατηγορία



Δεν υπάρχουν σχόλια: