Τι δήλωσαν Γιώργος Λειβάδης, Ειρήνη Σαλιάϊ και ¨Εφη Γκριτζά για το μεγάλο ματς Φοίνικας Φάρος - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

7.5.15

Τι δήλωσαν Γιώργος Λειβάδης, Ειρήνη Σαλιάϊ και ¨Εφη Γκριτζά για το μεγάλο ματς Φοίνικας Φάρος

Αναγνωστόπουλος και Λειβάδης στις Εσπερίδες
 πριν τέσσερα χρόνια,
φέτος και οι δύο ανέβηκαν στην Α2
με Αγ. Παρασκευή (ΕΣΚΑ) και Φάρο (ΕΣΚΑΝΑ) 




Γιώργος Λειβάδης : «Ήταν μια συναρπαστική σεζόν με πολλές ανατροπές και ο Φάρος έκανε υπέρβαση φτάνοντας σε δύο τελικούς στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα . Τεράστιες επιτυχίες και οι δύο .Στο κύπελλο χάσαμε από τον Πρωτέα Βούλας αλλά τα δώσαμε όλα . Στο πρωτάθλημα ολοκληρώσαμε την κανονική σεζόν στην τέταρτη θέση και δικαιολογημένα μας θεωρούσαν αουτσάϊντερ . Τα κορίτσια όμως έδειξαν ψυχραιμία, πείσμα και καρδιά και έκαναν δύο σπουδαία break σε δύο σπουδαίες έδρες , φτάνοντας τελικά σε ένα σπουδαίο τίτλο και μια άνοδο που λίγοι περίμεναν . Όταν ξεκινήσαμε την χρονιά , επουδενί η ομάδα μας ήταν φαβορί, δεν ήταν καν καλή ομάδα αφού είχαμε πολλές νέες αθλήτριες , έφυγαν πολλά παιδιά και η χημεία δεν είναι απλή υπόθεση . Ήξερα όμως ότι τα παιδιά που επέλεξα άξιζαν και μπορούσαν να τα καταφέρουν . Σιγά σιγά τις έπεισα ότι μπορούν , έχουν τα εφόδια . Και κόντρα στις δυσκολίες όλες ήταν ηρωϊδες . Η Τσέρου έπαιζε εδώ και καιρό κουτσαίνοντας με ένα πόδι , η Σαλιάϊ είχε θλάση στον τετρακέφαλο , η Αράμπαλη επίσης , η Αθανασίου με πρόβλημα , η Νεαρχάκου έπαθε διάστρεμμα στα Καμίνια με τον Προφ. Ηλία . Υγιής αθλήτρια ίσως να μην υπήρχε είχαν όμως όλες τους δίψα και αποδείχθηκαν δυσκολοκατάβλητες . Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια . Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω όσους στάθηκαν δίπλα μας τους Μπουλιόγλου, Παγιατάκη , Μυλωνόπουλο, Καρακασίδη , Νεαρχάκο τον βοηθό μου Ποτόσογλου κυρίως όμως δύο σπουδαίους φίλους τον Βαγγέλη Τσάπα και τον Ανδρέα Πολέμη που μας στήριξαν όπως και όλη η διοίκηση του Φάρου . Άλλωστε τέτοια υπέρβαση δεν μπορείς να την καταφέρεις αν δεν δώσουν όλοι ότι έχουν.»



Η Ειρήνη Σαλιάϊ ήταν φανερά ικανοποιημένη από την νίκη άνοδο και είπε : « Απλά δείξαμε ότι το θέλαμε πάρα πολύ , λίγο περισσότερο από τον Φοίνικα που μας απείλησε στο φινάλε αν και είχαμε σταθερά προβάδισμα σε όλο το ματς . Ήταν φυσικό όμως σε ένα τέτοιο ντέρμπι να ξαναμπούν στο ματς να μας ισοφαρίσουν και να κριθεί ο νικητής στις λεπτομέρειες . Μπράβο σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας .»



Η ¨Εφη Γκριτζά από τις κορυφαίες και σταθερότερες παίκτριες του Φοίνικα όλη την χρονιά , δήλωσε : "Ήταν δύο ισάξιες οι ομάδες και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες στο ένα σουτ . Νομίζω ότι δεν έπρεπε να φτάσουμε εκεί , στο ένα παιχνίδι δηλαδή , όπου όλα μπορούν να συμβούν και παίζουν όλα τον ρόλο τους . Μπορούσαμε να πάρουμε το ματς στο Κερατσίνι όταν φύγαμε με οκτώ πόντους και φάνηκε ότι θα τα καταφέρουμε να κάνουμε το 2-0 . Δυστυχώς εκεί ή ομάδα έκανε πολλά λάθη και ηττήθηκε, ήρθε το 1-1 και όπως είπα σε ένα ματς όλα μπορούν να συμβούν .










Δεν υπάρχουν σχόλια: