EOK | Tουρνουά 3Χ3 :Το Ηράκλειο θα δώσει τη σκυτάλη στη Γλυφάδα… - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

30.4.15

EOK | Tουρνουά 3Χ3 :Το Ηράκλειο θα δώσει τη σκυτάλη στη Γλυφάδα…



Η Γλυφάδα, θα αποτελέσει τον δεύτερο σταθμό των ελλήνων καλαθοσφαιριστών αυτό το καλοκαίρι, καθώς θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά 3Χ3, μία εβδομάδα μετά τη διεξαγωγή, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το διήμερο λοιπόν 20 & 21 Ιουνίου, οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους έλληνες αστέρες και να παίξουν μαζί τους.

«Το μπάσκετ έχει χαρίσει μεγάλες χαρές στους Έλληνες και μας έχει κάνει υπερήφανους στα γήπεδα όλου του κόσμου. Θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού που διοργανώνουμε στην πόλη μας, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ και την ΕΟΚ. Καλούμε τους δημότες της Γλυφάδας, αλλά και της υπόλοιπης Αττικής, να βάλουν τα αθλητικά τους, να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά και να έρθουν να παίξουν, αλλά και να γνωρίσουν σπουδαίους εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές! Τους καλούμε να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού. Η δημοτική μας αρχή θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να έχουμε στη Γλυφάδα μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ευχόμαστε να κερδίσει η καλύτερη ομάδα και πάνω από όλα να χαρούν τη διοργάνωση και οι συμμετέχοντες και οι θεατές», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Από την πλευρά του, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης ανέφερε: «Το τουρνουά 3 on 3 θα αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για την πόλη μας. Ο Δήμος Γλυφάδας στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και σε επαγγελματικό και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Στόχος μας είναι να φέρουμε όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά και νέους, αλλά και ανθρώπους κάθε ηλικίας, κοντά στον αθλητισμό, αλλά και να δημιουργήσουμε μια παράδοση φιλοξενίας μικρών και μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην πόλη μας. Σας περιμένουμε όλους στη Γλυφάδα στις 20 και 21 Ιουνίου για μια αληθινή γιορτή του μπάσκετ. Να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα του μαζικού αθλητισμού και παράλληλα ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στη βία και στο ρατσισμό».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: www.3on3basketball.gr


http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/2964-to-iraklio-tha-dosei-ti-skitali-sti-glyfada




Δεν υπάρχουν σχόλια: