Πρώτη η ΕΣΚΑ στον Αστακό , στην mvp πεντάδα ο Μαργέλης - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

18.4.15

Πρώτη η ΕΣΚΑ στον Αστακό , στην mvp πεντάδα ο ΜαργέληςΟλοκληρώθηκε με επιτυχία στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας η τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Δήμο Ξηρομέρου, την ΕΣΚΑΒΔΕ και τον τοπικό σύλλογο Αίολο Αστακού.Στα τελευταία παιχνίδια η ΕΣΚΑ επικράτησε ύστερα από καλή εμφάνιση στην τελευταία περίοδο με 55-44 της Μικτής Ενώσεων και κατέκτησε αήττητη την πρώτη θέση, ενώ η ΕΣΚΑΝΑ επιβλήθηκε με 43-37 της ΕΚΑΣΘ και αναδείχθηκε δεύτερη.

ΕΣΚΑ 55
ΜΙΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΝ 44

Δεκάλεπτα: 13-9, 25-21, 34-34, 55-44
Διαιτητές: Λεκατσάς-Χριστογιάννης
ΕΣΚΑ(Καβάσιλας): Ιωάννου 14(1), Τριμερίτης 4(1), Γαλιατσάτος, Παππάς 13(1), Πετρόπουλος 5, Ζέρβας 9, Ψαρράς, Ραφτόπουλος, Κιόρρι 2, Σιούρτης 6(2), Γκίγκας 2.
ΜΙΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΝ (Ναούμης): Πέττας 7, Σολδάτος 6, Κουτρογιάννος 4, Λαγκάρης 2, Μπακόλιας 4, Γιαρτζάς 2, Σπανόπουλος, Κατσουλάκος 8(2), Κατσαρέας 2, Μπαρδάκας 9, Τσαμπάσης.

ΕΣΚΑΝΑ 43
ΕΚΑΣΘ 37

Δεκάλεπτα: 17-10, 32-20, 38-27, 43-37
Διαιτητές: Λεκατσάς-Χριστογιάννης
ΕΣΚΑΝΑ(Ράμμος): Παπαδόπουλος 4, Τζερμπατζίδης 7, Αρμάος 6, Μόσορας 4, Κοπακάκης 9(2), Μαργέλης, Ρούσσης, Θεοδωρόπουλος, Αγγελόπουλος 11, Λεκάτσας, Αρνοκούρος 2, Καρπούζας.
ΕΚΑΣΘ (Κοτανίδης): Βλάσιος 2, Σιδηροηλίας 4, Κλωναράς 2, Παλιαχάνης 1, Ιατρίδης, Ζούντσας 4, Τζιοβάρας 4, Γκούθας 2, Κωστίκας 4, Γεωργαλάς 2, Γουναρόπουλος 6, Πεταλάς 6.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΣΚΑ 193-145 6
ΕΣΚΑΝΑ 176-163 5
ΕΚΑΣΘ 138-158 4
ΜΙΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΝ 147-188 3

Πολυτιμότερος παίκτης ο Ιωάννου-Ολες οι απονομές στην τελετή λήξης

Μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα ξεκίνησε η τελετή λήξης. Αρχικά διαβάστηκε ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΟΚ για το αναπτυξιακό πρόγραμμα και την συμβολή του στο Ελληνικό μπάσκετ, ενώ στο τέλος υπήρχαν ευχαριστίες στον Δήμο και τον Δήμαρχο, στο ΔΣ του Αίολου Αστακού και στην χορηγό εταιρία Prometheus MaritimeLTD του αντιδημάρχου Ξηρομέρου Απόστολου Πανταζή.

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Κώστας Νικάκης, η αδελφή του μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης, Πανωραία Πανταζή, η οποία διάβασε μήνυμα του Απόστολου Πανταζή, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης που ανέφερε ότι σύντομα θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο στον Αστακό και ο σύμβουλος ανάπτυξης της ΕΟΚ, Κώστας Πολίτης απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.
Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης ανακηρύχτηκε μετά από ψηφοφορία των προπονητών ο Αλκης Ιωάννου της ΕΣΚΑ στον οποίο το έπαθλο παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Γιάννης Μακρής. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν ακόμη οι Παναγιώτης Ζέρβας της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μαργέλης της ΕΣΚΑΝΑ, Χρήστος Πεταλάς της ΕΚΑΣΘ και Γιώργος Σολδάτος της μικτής ενώσεων. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του Αίολου Αστακού Κωνσταντίνος Λίχνος.

Τις απονομές των διπλωμάτων στους αθλητές που συμμετείχαν έκανε ο εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού, Απόστολος Πανταζής, ενώ το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Γιάννης Τσουμής.

ΤΟ ΔΣ της ΕΟΚ παρέδωσε ως αναμνηστικό στο χορηγό της Τελικής φάσης Απόστολο Πανταζή, την φανέλα της Εθνικής ομάδας την οποία παρέλαβε εκπρόσωπός του από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ Σάββα Λόρτο. Ακόμη αναμνηστικό παρέλαβαν από τον πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ και πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννη Κουτραφούρη ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο γενικός αρχηγός του Αίολου Αστακού Φάνης Παπαγωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: