Οι ποινές του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

2.4.15

Οι ποινές του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ




Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κατά την τακτική του Συνεδρίαση στις 30/03/2015,αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών, να επιβάλλει:

α) την ποινή της στέρησης δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών, του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του (διεύθυνση ομάδας, αλλαγές αθλητών κ.λ.π.) στον προπονητή του Σωματείου ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κ. ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΖΑΝΗ σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ.1 υποπαράγραφος β του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ. για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή του αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Ανδρών Ε.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ - Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στις 05/03/2015. Έναρξη ποινής από 31/03/2015 έως και 14/04/2015.

β) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ στο Σωματείο σας σύμφωνα με το άρθρο 82, παρ.2α του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ.

Σύμφωνα με το άρθρο 88, παρ.6 του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ. για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, αθλητής, προπονητής ή παράγοντας ομάδας στον οποίο επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο, στερείται του δικαιώματος να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο επικαλούμενος την οποιαδήποτε άλλη ιδιότητά του.

*Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής κατά την τακτική του Συνεδρίαση στις 30/03/2015,αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών, να επιβάλλει:

A) την ποινή του αποκλεισμού ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ στον αθλητή του Σωματείου ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΓΚΛΑΡΑ με αριθ. Μητρώου 099764 για τη συμπεριφορά του στους διαιτητές, σύμφωνα με το άρθρο 65,παρ.1 του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ. και βάση του άρθρου 72 του ίδιου Κώδικα, την επαύξηση της ποινής συν δυο (2) αγωνιστικές ημέρες, γιατί ο αθλητής είχε δηλωθεί ως αρχηγός της ομάδας του, για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Δ΄ Ανδρών μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ – Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ στις 16/03/2015.
Σύνολο: αποκλεισμός έξι (6) αγωνιστικών ημερών.

Β) Την ποινή της στέρησης σαράντα (40) ημερολογιακών ημερών του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του στον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΓΚΛΑΡΑ, για την ιδιότητά του ως βοηθός προπονητή, σύμφωνα με το άρθρο 83, παρ.1β του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ.

Γ) Σύμφωνα με το άρθρο 88, παρ.6 του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ. για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, αθλητής, προπονητής ή παράγοντας ομάδας στον οποίο επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο, στερείται του δικαιώματος να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο επικαλούμενος την οποιαδήποτε άλλη ιδιότητά του.

Δ) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ στο Σωματείο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ , σύμφωνα με το άρθρο 82,παρ.2α του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ.

*Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κατά την τακτική του Συνεδρίαση στις 30/03/2015,αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών, να επιβάλλει την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στον γενικό αρχηγό της ομάδας ΜΙΛΩΝΑ κ. Στεργίου για τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές , σύμφωνα με το άρθρο 85,παρ.1 του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ. για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΜΙΛΩΝ – Α.Λ.Φ.ΑΛΙΜΟΥ στις 16/02/2015.

*Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κατά την τακτική του Συνεδρίαση στις 30/03/2015, αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών, να επιβάλλει, την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ στο Σωματείο ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄Ανδρών Γ.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΣ- Α.Σ.Η. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 82,παρ.2α του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.Κ. στις 6/03/2015



Δεν υπάρχουν σχόλια: