To ιδιωτικό συμφωνητικό με την MOLTEN - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

21.5.14

To ιδιωτικό συμφωνητικό με την MOLTEN


ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ



Στη Γλυφάδα σήμερα την 01  ΜΑΪΟΥ 2014 οι υπογράφοντες το συμφωνητικό αυτό, 

α) Το  Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία “ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” (ΕΣΚΑΝΑ) που εδρεύει στο  ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ(ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ), κι εκπροσωπείται νόμιμα από τους κ.κ.        Ιωάννη Παλάτο                και       Ευάγγελο Λυμπεράτο,  Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου αντιστοίχως, καλούμενο εφ’ εξής για λόγους συντομίας “ΕΣΚΑΝΑ” και 

β) η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΣΠΟΣΑ ΕΠΕ» που εδρεύει στον Δήμο ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 43) και  εκπροσωπείται νόμιμα από τον κ. Κωνσταντίνο Καμπάση, η οποία θα αποκαλείται στο  εξής για λόγους συντομίας  “η εταιρεία”

συμφώνησαν, συνομολόγησαν κι έκαναν αμοιβαία αποδεκτά τα εξής:


ΑΡΘΡΟ 1 – ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ


1.1 Στην  ΕΣΚΑΝΑ,  ανήκει μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις η οργάνωση και διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης των ερασιτεχνικών ομάδων που ανήκουν στη δικαιοδοσίας της, καθώς και το δικαίωμα της παραχωρήσεως των δικαιωμάτων διαφημιστικής εκμεταλλεύσεως και προβολής των πάσης φύσεως δραστηριοτήτων του μέσω των ως άνω Πρωταθλημάτων.
1.2 Η “Εταιρεία”, η οποία κατά δήλωσή της είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του οίκου κατασκευής σφαιρών παιδιάς καλαθοσφαίρισης ΜΟLΤΕΝ ΙΑΠΩΝΙΑΣ επιθυμεί να προμηθεύσει την ΕΣΚΑΝΑ για τις ανάγκες διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης που ανήκουν στη δικαιοδοσίας της, της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 με σφαίρες παιδιάς καλαθόσφαιρας ΜΟLΤΕΝ, για την αποκλειστική  χρησιμοποίησή τους κατά τους αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσιά τους.

 





ΑΡΘΡΟ 2 – ΔΙΑΡΚΕΙΑ


Η διάρκεια ισχύος του παρόντος ιδιωτικού συμφωνητικού άρχεται από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και λήγει με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 των Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης που ανήκουν στη δικαιοδοσίας της ως άνω Πρωταθλημάτων (συμπεριλαμβανομένης και της φάσης των play – offs).


ΑΡΘΡΟΝ 3- ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ

3.1. Η ΕΣΚΑΝΑ αναθέτει στην εταιρεία την αποκλειστική προμήθειά της με σφαίρες παιδιάς καλαθοσφαίρισης (μπάλες μπάσκετ), μάρκας ΜΟLΤΕΝ για τις ανάγκες των αγώνων Πρωταθλημάτων αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 τα οποία και διοργανώνει.
3.2.α. Η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση  να προμηθεύσει την ΕΣΚΑΝΑ κατά την αγωνιστική περίοδο 2014- 2015, δύο (2) σφαίρες παιδιάς καλαθοσφαίρισης (μπάλες μπάσκετ) μάρκας MOLTEN, τύπου BGG (μέγεθος 6 ή μέγεθος 7) για κάθε ένα από τα  …….    σωματεία – μέλη της ΕΣΚΑΝΑ. Επίσης, η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση  για την προμήθεια με πληρωμή μετρητοίς, προς τα σωματεία/μέλη που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα που ανήκουν στη δικαιοδοσία της ΕΣΚΑΝΑ κατά την αγωνιστική περίοδο 2014- 2015, σφαιρών παιδιάς καλαθοσφαίρισης (μπάλες μπάσκετ) μάρκας MOLTEN καθώς και το λοιπό υλικό, των οποίων «η εταιρεία» είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος με βάση επισυναπτόμενο τιμοκατάλογο.
3.2.β. Η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση  για την προμήθεια με πληρωμή μετρητοίς, προς τα σωματεία/μέλη που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα που ανήκουν στη δικαιοδοσία της ΕΣΚΑΝΑ κατά την αγωνιστική περίοδο 2015- 2016, σφαιρών παιδιάς καλαθοσφαίρισης (μπάλες μπάσκετ) μάρκας MOLTEN καθώς και το λοιπό υλικό, των οποίων «η εταιρεία» είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος με βάση τον επισυναπτόμενο τιμοκατάλογο.
3.3 Ο χορηγούμενος τιμοκατάλογος θα παραδοθεί στην ΕΣΚΑΝΑ ως αντάλλαγμα για την υπό στοιχείο 3.7. παρακάτω περιγραφόμενη προβολή των προϊόντων της «εταιρείας».
3.4 Η ΕΣΚΑΝΑ για κάθε συναλλαγή με την εταιρεία, υποχρεούται να εκδίδει ισόποσης αξίας τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών για την διαφημιστική προβολή της εταιρείας εντός του ίδιο μηνός (σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον ΚΒΣ άρθρο 12, εγκύκλιος 3/1992)
3.5. Η εταιρεία αναλαμβάνει την χορηγία σφαιρών παιδιάς καλαθοσφαίρισης (μπάλες μπάσκετ) μάρκας MOLTEN συνολικής αξίας, βάσει του επισυναπτόμενου τιμοκαταλόγου, ίση με 1.300,00 ευρώ για τις ανάγκες των αναπτυξιακών προγραμμάτων της ΕΣΚΑΝΑ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και επιπλέον χορηγία σφαιρών παιδιάς καλαθοσφαίρισης (μπάλες μπάσκετ) μάρκας MOLTEN συνολικής αξίας, βάσει του επισυναπτόμενου τιμοκαταλόγου, ίση με 1.300,00 ευρώ για τις ανάγκες των αναπτυξιακών προγραμμάτων της ΕΣΚΑΝΑ την αγωνιστική περίοδο 2015-2016  , εντός εύλογου χρονικού ορίου και πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων της ΕΣΚΑΝΑ.
3.6. Η ΕΣΚΑΝΑ δεν ευθύνεται σε περίπτωση μη χρησιμοποιήσεως των σφαιρών παιδιάς καλαθοσφαίρισης MOLTEN της εταιρείας από τα σωματεία - μέλη του. 
Μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, όμως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκλειστική χρησιμοποίηση από τα μέλη του της σφαίρας παιδιάς μάρκας «ΜΟLTEN» της «εταιρείας» στους αγώνες των  Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015 και 2015-2016.
Προς τον σκοπό αυτό θα καταβάλει, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του  κάθε επιμέλεια για την αποφυγή εμμέσου προβολής ανταγωνιστικών προϊόντων από τα μέλη του.
3.7. Συμφωνείται επίσης η προβολή των σφαιρών παιδιάς καλαθοσφαίρισης μάρκας MOLTEN κατά την διάρκεια των Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η ΕΣΚΑΝΑ, αγωνιστικής περιόδου  2014 – 2015 και 2015-2016, σαν επίσημης μπάλας των ως άνω Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΝΑ με τους εξής τρόπους :
α) δια της αναγραφής του λογοτύπου του άνω προϊόντος της “εταιρείας” και τον χαρακτηρισμό της ως επίσημης μπάλας Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΝΑ (όπως αυτά θα ονομάζονται) των ως άνω αγωνιστικών περιόδων, στα  ενημερωτικά έντυπα τα οποία θα εκδοθούν από τον ΕΣΚΑΝΑ.
β) δια της προβολής του λογοτύπου της εταιρείας στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑΝΑ στο διαδίκτυο με banner και link, με δυνατότητα απ΄ ευθείας σύνδεσης με την ιστοσελίδα της εταιρείας.
γ)  δια της αναγραφής του λογοτύπου του άνω προϊόντος της “εταιρείας” και τον χαρακτηρισμό της ως επίσημης μπάλας Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΝΑ (όπως αυτά θα ονομάζονται) των ως άνω αγωνιστικών περιόδων στην πίσω όψη των εισιτηρίων καθώς και των προσκλήσεων που εκδίδονται για τους αγώνες του Πρωταθλήματος,  και σε μέρος της γραφικής ύλης της ΕΣΚΑΝΑ.
δ)  δια της αναγραφής του λογοτύπου του άνω προϊόντος της “εταιρείας” στο backdrop των εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΕΣΚΑΝΑ.
3.8. Η ΕΣΚΑΝΑ δίνει την δυνατότητα στην «εταιρία» προκειμένου να προβεί, με δικές της δαπάνες -(και εφόσον ενημερώσει εγκαίρως την Ένωση και κατόπιν συνεννοήσεως με τις ομάδες)-, σε κάθε είδους προωθητικές ενέργειες καθώς και σε τοποθέτηση stand στις εξωτερικές θύρες των γηπέδων στα οποία πραγματοποιούνται αγώνες στα πλαίσια των Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η ΕΣΚΑΝΑ αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και 2015-2016.


ΑΡΘΡΟ 4 – ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

4.1. Οι όροι του παρόντος, οι οποίοι συνομολογούνται άπαντες ως ουσιώδεις, αποτελούν την πλήρη και ανεπιφύλακτη συμφωνία των συμβαλλομένων μερών, μη ισχυούσης οιασδήποτε τυχόν προγενεστέρας τοιαύτης.
4.2. Οιαδήποτε τυχόν τροποποίησης των όρων του παρόντος θα γίνεται μόνον εγγράφως, υπογραφόμενη υπό των νομίμων εκπροσώπων των συμβαλλομένων μερών.
4.3. Τα συμβαλλόμενα μέρη συνομολογούν δίκαιες και εύλογες τις εκατέρωθεν παροχές και αντιπαροχές.
4.4.  Παράλειψη ή καθυστέρηση οιουδήποτε των συμβαλλομένων να απαιτήσει την ακριβή τήρηση των όρων του παρόντος και να ασκήσει τα εκ της συμβάσεως αυτής απορρέοντα δικαιώματα του, εις ουδεμία περίπτωση δεν δύναται να ερμηνευτεί ως παραίτηση του εξ αυτών.
4.5. Η καταγγελία των όρων της παρούσας γίνεται συμφώνως προς τις διατάξεις του Α.Κ. και κοινοποιείται συμφώνως προς τις διατάξεις του Κ.Πολ.Δ. 
4.6. Για την επίλυση κάθε διαφωνίας ή διένεξης σχετικής με την παρούσα σύμβαση, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.

To παρόν συνετάγη εις διπλούν, έκαστος δε των συμβαλλομένων έλαβε από ένα αντίτυπο.

ΟΙ  ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΑΝΑ                                                                                            ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΤΟΣ                                                                                                                                                                                             Πρόεδρος Δ.Σ.                                                                                             Κωνσταντίνος Καμπάσης
                                                                                                                          Νόμιμος Εκπρόσωπος


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ
Γεν. Γραμματέας Δ.Σ.



ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ/ΜΕΛΗ ΕΣΚΑNA



ΕΙΔΟΣ
2014-2016ΠΡΟΣΦΟΡΑ με ΦΠΑ
ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 2014-2016 (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 2014)
ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ
BGL7
75 €
53,33%
BGL6
70 €
55,17%
BGG7
45 €
60%
BGG6
40 €
63,16%
BGM7
35 €
62,50%
BGM6
30 €
66,67%
BGE7
21 €
40%
BGE6
21 €
40%
BGE5
21 €
40%
ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ
BGR7 NOR
10 
50%
BGR7 RBK
10 
50%
BGRX7 TI
10 €
50%
BGRX7 BG
10 €
50%
B7RD 1500 BRW
10 €
50%
B7R 1500 ORW
10 €
50%
GBB7
5,50 €
45,00%
BGR6
10 €
50%
BGR5
10 €
50%
GBB5
5 €
37,50%

Δεν υπάρχουν σχόλια: