Παράταση μέχρι το καλοκαίρι για τα γυμναστήρια - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

3.1.14

Παράταση μέχρι το καλοκαίρι για τα γυμναστήρια


Πρωτοχρονιάτικο… δώρο για τα σωματεία που ταλαιπωρούνταν απ’ την έλλειψη άδειας των γηπέδων τους, έδωσε η αθλητική ηγεσία.

Mε κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξης και του υφυπουργού Αθλητισμού οι άδειες των γηπέδων που υπάρχουν παρατείνονται μέχρι τον Ιούνη του 2014 κι έτσι οι ομάδες που είχαν αναγκαστεί το τελευταίο διάστημα να περιφέρονται δεξιά κι αριστερά, θα μπορούν πλέον να δίνουν τους αγώνες «σπίτι» τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει: « Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που συνυπογράφουν οι Υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, παρατείνονται οι υφιστάμενες άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων μέχρι την 30η Ιουνίου 2014.

Με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου και προκειμένου να δοθούν ξανά προς χρήση οι αγωνιστικοί χώροι θα πρέπει οι αρμόδιες επιτροπές να συντάξουν τις σχετικές εκθέσεις βάσει των όσων ορίζει ο Νόμος στο Άρθρο 22 ν. 4049/2012».



Δεν υπάρχουν σχόλια: