Νέο ρεκόρ προσέλευσης στην κοπή πίτας της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

19.1.14

Νέο ρεκόρ προσέλευσης στην κοπή πίτας της ΕΣΚΑΝΑΑπίστευτη προσέλευση που ξεπέρασε τα 800 άτομα είχε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΚΑΝΑ που έγινε πριν λίγες ώρες στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας .

Πραγματικά αυτό που συνέβη ήταν πρωτοφανές ήταν μια μεγάλη γιορτή και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε αθλητές αθλήτριες παράγοντες φίλους του αθλήματος και επισήμους που όχι μόνο τίμησαν την εκδήλωση -σεβάστηκαν απόλυτα τον θεσμό και όλες οι ομάδες που τιμήθηκαν είχαν σχεδόν απόλυτη αριθμητικά εκπροσώπηση που έκανε εξαιρετική θετική εντύπωση .

Ακόμη και η γυναικεία ομάδα του Π. Φαλήρου που αγωνιζόταν δύο ώρες αργότερα στο Περιστέρι ήταν εκεί . Όλο το ΔΣ ήταν σύσσωμο εκεί και με συντονιστή το υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Δημήτρη Καρανικόλα ήταν μια αξιομνημόνευτη τελετή , σίγουρα το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Το ΔΣ είναι υποχρεωμένο να ευχαριστήσει άπαντες για την πρωτοφανή παρουσία και να υποσχεθεί την επόμενη χρονιά να έχει η εκδήλωση ακόμη πιο μαζικό χαρακτήρα .


PhotoSlideshow (1) : Νέο ρεκόρ προσέλευσης στην κοπή πίτας της ΕΣΚΑΝΑ [20 φωτογραφίες]


Δεν υπάρχουν σχόλια: