Σπουδαίο σεμινάριο του Κώστα Μίσσα με ανταλλαγές απόψεων με τους προπονητές υποδομών - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

1.11.13

Σπουδαίο σεμινάριο του Κώστα Μίσσα με ανταλλαγές απόψεων με τους προπονητές υποδομών








Ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με περισσότερους από 30 προπονητές υποδομών , τεχνικούς διευθυντές και ενδιαφερόμενους για την δουλειά στις μικρές ηλικίες έγινε χθες το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Καλλιθέας . 


Η αίθουσα παραχωρήθηκε ευγενικά από τον οργανισμό παιδικής αγωγής  και άθλησης του Δήμου Καλλιθέας "Γιάννης Γάλλος¨.  Διοργανώτρια ήταν η ΕΣΚΑΝΑ και ειδικότερα η επιτροπή Αναπτυξιακού προγράμματος της Ένωσης και της εκδήλωσης  προίστατο ο ομοσπονδιακός προπονητής ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΣΑΣ. 


Ήταν ένα δίωρο πλούσιο σε ενημέρωση παρατηρήσεις διεξοδικές συζητήσεις και δόθηκαν κατευθύνσεις για την διεξαγωγή των τουρνουά μίνι και παμπαίδων Π. Καπαγέρωφ που θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες με διοργανώτρια την Ένωση .


Οι προκηρύξεις θα λάβουν σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις των προπονητών με εισηγητή φυσικά τον Κώστα Μίσσα που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται πάντα κοντά στα πρωταθλήματα υποδομών και με βάση τις δικές του εμπειρίες και τις διεξοδικές συζητήσεις των σεμιναρίων διαμορφώνει τον ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του αθλήματος και την ατομική βελτίωση των νεαρών αθλητών  και αθλητριών.





Την όλη εκδήλωση κάλυψε η ιστοσελίδα sportshero.gr και ο Γιώργος Νιφλής και το βίντεο με το σεμινάριο του Κώστα Μισσα βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση :





Δεν υπάρχουν σχόλια: