Η πρόταση της ΕΟΚ για τις άδειες - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

3.10.13

Η πρόταση της ΕΟΚ για τις άδειες


Τα περισσότερα δημοτικά κλειστά δεν διαθέτουν άδεια καταλληλότητας και ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσουν όσα τουλάχιστον έχουν να κάνουν μικροεπισκευές (πόρτες εξόδου η πυροσβεστικές φωλιές) . Αν δεν έχουν οικοδομική άδεια τα πραγματ δυσκολεύουν πολύ !

Η πρόταση της ΕΟΚ έχει ως εξής :

"Σας γνωρίζουμε ότι μετά από συνεννόηση της ΕΟΚ με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για το θέμα της άδειας λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων, οι διοικήσεις των αθλητικών σωματείων θα πρέπει άμεσα να ζητήσουν από τους Δήμους να υποβάλλουν προς την κατά τόπους αρμόδια Αποκεντρωμένη Διοίκηση την ενεργοποίηση, της από το νόμο προβλεπόμενης επιτροπής, η οποία θα επιληφθεί άμεσα της εξέτασης της καταλληλότητας των γυμναστηρίων.
Η Περιφέρεια θα πρέπει στη συνέχεια να στείλει την έγκριση στην αστυνομική διεύθυνση, ώστε να μπορέσει ο αγώνας να πραγματοποιηθεί.

Σας ενημερώνουμε ότι τα σωματεία πρέπει να κάνουν αίτημα για την άδεια διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου, εφόσον συμμετέχουν ή των αγώνων του Πρωταθλήματος της κατηγορίας που συμμετέχουν στην Περιφέρεια στην οποία ανήκουν.

Τα αθλητικά σωματεία θα πρέπει να γνωρίζουν στην ΕΟΚ τις ενέργειές τους για την προώθηση της ρύθμισης του ως άνω αναφερόμενου θέματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια: