Το 3on3 στον 'Άλιμο το Σαββατοκύριακο ! - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

28.3.13

Το 3on3 στον 'Άλιμο το Σαββατοκύριακο !

Το 1ο Τουρνουά «3 on 3» στο λεκανοπέδιο της Αττικής είναι γεγονός!!!  Έλα με την παρέα σου να παίξεις μπάσκετ στον Άλιμο.

Αν είσαι μέχρι 18 χρονών δήλωσε συμμετοχή στο σχολείο σου ή μπες στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και συμπλήρωσε την «ηλεκτρονική φόρμα» .

Σε περιμένουμε στο διήμερο μπασκετικής πανδαισίας το Σαββατοκύριακο, 30 & 31 Μαρτίου, στο 2ο & 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου ( Ελ. Βενιζέλου 4). Διαγωνισμός στα τρίποντα και στις ελεύθερες βολές!!!

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ( Ε.Ο.Κ. ) σε συνεργασία με τον Θουκυδίδειο Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου ( Θ.Ο.Π.Α.Α. ) και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αθήνας ( Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α.)

Ο Πρόεδρος του Θ.Ο.Π.Α.Α. Δημήτρης Καρανικόλας σε δήλωση του τονίζει μεταξύ άλλων:
«Είναι ιδιαίτερη χαρά και ταυτόχρονα ευθύνη το γεγονός πως η Ομοσπονδία μας περιέλαβε, έπειτα από χρόνια, και πάλι στο καλεντάρι του αναπτυξιακού της προγράμματος. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να συμμετέχουμε με τη διοργάνωση του «3 on 3» στη διάδοση του μπάσκετ» 
Τη διοργάνωση στηρίζουν το σύνολο των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλίμου, καθώς επίσης και τα Σωματεία (Σ.Σ.: μέχρι 21.03.2013): 

Α.Γ.Ο.Γ ΕΥΡΥΑΛΗ, Α.Ε. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, Α.Ε.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ, Α.Λ.Φ.Α., Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ, Α.Ο.Ν.Α., Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ.