Απόλυτα επιτυχημένη η συγκέντρωση προπονητών στο ΣΕΦ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

30.1.13

Απόλυτα επιτυχημένη η συγκέντρωση προπονητών στο ΣΕΦ

Έγινε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα ΣΤ΄ του ΣΕΦ, με ιδιαίτερη επιτυχία, η προγραμματισμένη από την αναπτυξιακή επιτροπή της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συγκέντρωση των προπονητών των τμημάτων μίνι αγοριών, παγκορασίδων και παμπαίδων των Συλλόγων της Ένωσης.

Εκεί παρουσία τριών μελών του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. των κυρίων Γιάννη Μακρή, Βαγγέλη Λυμπεράτου και Γιάννη Μπίρη όπως και των περιφερειακών προπονητών της Ένωσης κυρίων Σούλη Ράμμου, Παναγιώτη Γκαναβία και Στέφανου Λαρόζα, ο ομοσπονδιακός προπονητής κύριος Κώστας Μίσσας έκανε τον απολογισμό της μέχρι τώρα εφαρμογής των οδηγιών της ΕΟΚ στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ένωσης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ‘μπήκε’ στην ουσία της παραγωγικής διαδικασίας του αναπτυξιακού προγράμματος ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος ενώ έγιναν και σημαντικές προτάσεις προς αυτόν από τους προπονητές των Συλλόγων. Επίσης συζητήθηκε το σημαντικό ζήτημα του κατά πόσον και σε τι βαθμό εφαρμόστηκαν οι διατάξεις των προκηρύξεων στους μέχρι τώρα αγώνες των τουρνουά αλλά και το πως θα εφαρμοστούν στην συνέχεια αφού η ως τώρα εμπειρία απέδειξε ότι είχαν θετική επίδραση στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες .

Προτάσεις υπήρξαν πολλές, αρκετές από αυτές ωφέλιμες και η ¨Ενωση θα τις συζητήσει στην επιτροπή αναπτυξιακού και το Δ.Σ. προκειμένου να τις εφαρμόσει στις προκηρύξεις της νέας αθλητικής περιόδου