3on3 | Στιγμιότυπα από το τουρνουά της ΕΟΚ στη Καλλιθέα - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

26.11.12

3on3 | Στιγμιότυπα από το τουρνουά της ΕΟΚ στη Καλλιθέα

Στη Καλλιθέα διεξήχθη με επιτυχία το καθιερωμένο τουρνουά 3on3 το Σαββατοκύριακο  24-25.11.12.

Είναι η 18η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά ''3με3'' παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες.

Συμμετείχαν συνολικά 386 παιδιά (306 αγόρια και 80 κορίτσια).

Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Νικόλαος Tερκεσίδης (Δημοτικό) και ο Θοδωρής Κονδύλας (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν ο Λευτέρης Ελληνάκης (Δημοτικό) και ο Γιώργος Βενιέρης (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Γιάννης Μαργωμένος, πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης του Δήμου Καλλιθέας, ο Βαγγέλης Λυμπεράτος, μέλος ΔΣ ΕΟΚ και γγ ΕΣΚΑΝΑ, ο Θανάσης Παπαδημητρίου, Ομοσπονδιακός προπονητής ΕΟΚ, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, γυμναστής Εθνικής Ανδρών και ο Μιχάλης Κυριακάκης, μέλος Επιτροπής Πρωταθλημάτων ΕΟΚ.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.


Yt video : HellenicBF, www.basket.gr

Για να απολαύσετε πλούσιο υλικό (βίντεο/φωτογραφίες) από τις προσπάθειες των μικρών μας φίλων, μπείτε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ στο Facebook, www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation.