ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

12.10.12

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ


Παρακαλούνται τα σωματεία της Ένωσης μετά την λήξη των αγώνων ανδρών , γυναικών παίδων , εφήβων , κορασίδων , νεανίδων είτε είναι γηπεδούχοι είτε όχι να αποστέλλουν ΑΜΕΣΑ το ΑΚΡΙΒΕΣ σκορ του αγώνα τους με SMS στον αρμόδιο που ενημερώνει την ιστοσελίδα της Ένωσης . 

Με τον τρόπο αυτό η  ενημέρωση θα γίνεται άμεσα και θα βοηθήσει στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος καθώς και στον ορισμό του πιθανόν αναβληθέντα η διακοπέντα αγώνα από την επιτροπή πρωταθλήματος και την διεύθυνση αγωνιστικού .

Σημειώνουμε ότι τα προγράμματα έχουν ήδη αναρτηθεί στην θέση Αγωνιστική Περίοδος 2012-13 μαζί με διαιτητές κομισαριούς και κριτές και παρακαλούνται τα σωματεία για ευνοήτους λόγους να είναι σε συχνή επαφή με την ιστοσελίδα για αποφυγή τυχόν λαθών . Στο ίδιο χώρο υπάρχουν τα σκορ των αγώνων που έχουν ήδη διεξαχθεί σε μεγάλο ποσοστό (το 100% εξαρτάται από την άμεση ενημέρωση που αναφέρθηκε νωρίτερα) .

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.  Η ¨Ενωσή μας πρωτοπορεί στον τομέα αυτό και ήδη η ιστοσελίδα μας με τα όποια ανθρώπινα λάθη για τα οποία ζητούμε την κατανόηση ΟΛΩΝ , έχει με τεράστια διαφορά την πρώτη θέση σε σχεδιασμό , ενημέρωση κα ανταπόκριση των επισκεπτών . Ας την διατηρήσουμε ψηλά και ας την ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο .

Οι όποιες παρατηρήσεις μπορούν να αποστέλλονται στο email της Ένωσης eskana@otenet.gr 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης