Πολλά παιδιά στο 3 on 3 της Γλυφάδας - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

22.10.12

Πολλά παιδιά στο 3 on 3 της Γλυφάδας


Στη Νιγρίτα Σερρών και την Γλυφάδα φιλοξενήθηκαν με επιτυχία τα Τουρνουά «3 με 3», το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου 2012.


Στο τουρνουά στη Γλυφάδα συμμετείχαν συνολικά 428 παιδιά (380 αγόρια και 48 κορίτσια). 

Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Καφύρης (Δημοτικό).

 Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Γεωργάκης (Γυμνάσιο-Λύκειο). 

Στους διαγωνισμούς παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κοκκόρης, ο αντιδήμαρχος Προστασίας και Κοιν. Αλληλεγγύης Δημήτρης Βίγλας, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Άρης Παναγόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Στέλιος Λανδράκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Μαυρακάκη, Σπύρος Καραντζιάς, Στάθης Γεωργούλης, Μαρία Βουγιουκλή, Ευαγγελία Καρατσιώλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Μπίλια Χαρίση και Έρη Καραμηνά και ο Τομεάρχης Αθλητισμού Στράτος Κάννος. 

Το παρών έδωσαν ο γενικός γραμματέας της ΕΣΚΑΝΑ Γιάννης Μακρής και ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Παπαδημητρίου. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην καλαθοσφαιριστής Μίλαν Τόμιτς, ο φόργουορντ του Ηλυσιακού Μιχάλης Παραγυιός και ο πρώην βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού Τάσος Τεντζέρης.

Στο τουρνουά στη Νιγρίτα συμμετείχαν συνολικά 544 παιδιά (448 αγόρια και 96 κορίτσια). Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αλλά και του διαγωνισμού Τριών Πόντων αναδείχθηκε ο Γιώργος Κλειτσιώτης. Στους διαγωνισμούς παραβρέθηκαν τοπικοί παράγοντες που έκαναν τις απονομές καθώς και πλήθος κόσμου.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.