Ανακοίνωση της Ένωσης για την γιορτή ΜΙΝΙ αγοριών και κοριτσιών "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ" - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

11.5.12

Ανακοίνωση της Ένωσης για την γιορτή ΜΙΝΙ αγοριών και κοριτσιών "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ"

Από το All Star Game μίνι "Π. Καπαγέρωφ" του 2008
Την Κυριακή 13 Μαϊου 2012, πραγματοποιείται η κορυφαία εκδήλωση της Ένωσης με την γιορτή ΜΙΝΙ Αγοριών και Κοριτσιών "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ", που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κερατσινίου "ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ", με την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Κερατσινίου και του Αθλητικού - Πολιτιστικού του Οργανισμού.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των Σωματείων που δεν συμμετέχουν στους αγώνες επίδειξης, θα πρέπει να βρίσκονται στο ανωτέρω γήπεδο στις 10:30, μαζί με τον έφορο και τον Προπονητή με τη φόρμα ή την εμφάνιση του Σωματείου τους για την παρέλαση και την παραλαβή αναμνηστικών.

Επίσης αντιπροσωπεία από τις ομάδες Παίδων Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012, μαζί με τον έφορο και τον προπονητή τους, θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο και ώρα 11:30, προκειμένου να παραλάβουν αναμνηστικά από το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, που ήταν ο χορηγός Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΜΙΛΩΝΑΣ, Α.Λ.Φ.ΑΛΙΜΟΥ, Ε.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ, Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,. ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: