Τουρνουά «3 με 3» σε Γιαννιτσά και Μέγαρα - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

11.10.11

Τουρνουά «3 με 3» σε Γιαννιτσά και Μέγαρα


Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από συνολικά 884 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε αγώνες «3 με 3» στα Γιαννιτσά και στα Μέγαρα.

Στα Γιαννιτσά συμμετείχαν 576 παιδιά (448 αγόρια και 128 κορίτσια). Παραβρέθηκε και έκανε τις απονομές ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόριος μαζί με άλλους τοπικούς παράγοντες. Στο διαγωνισμό των ελευθέρων βολών νικητής αναδείχθηκε ο Νικόλαος Γκογκίδης και στα τρίποντα ο Θόδωρος Μπερμπέρης.

Στα Μέγαρα πήραν μέρος 308 παιδιά (272 αγόρια, 36 κορίτσια) παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Μαρινάκη, του Αντιδημάρχου Αθανασίου Ζάλη, του Προέδρου του ΝΠΔΔ «Ηλιόδωρος» Κλεάνθη Βαρελά, του αντιδημάρχου Γιώργου Σακελλαρίου και του Προέδρου ΔΕΚΕΔΗΜΕ Αθανασίου Δρένη όπου έκαναν και τις απονομές.

Νικητές στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών αναδείχθηκαν η Φωτεινή Παπαηλία (Δημοτικό) και ο Σπύρος Γκριμόπουλος (Γυμνάσιο – Λύκειο) και σε αυτό των τριών πόντων ο Στράτος Κομπούλης (Δημοτικό) και Κωνσταντίνος Ρήγας (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Το επόμενο Σαββατοκύριακο (15-16/10) το τουρνουά «3 με 3» θα φιλοξενηθεί στη Δράμα και στα Οινόφυτα. Στη Δράμα θα διεξαχθεί στο Πάρκινγκ Διοικητηρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Δημαρχείο Δράμας, 1ης Ιουλίου και Βερμίου γωνία, 66100 Δράμα.

Στα Οινόφυτα θα γίνει στην 25ης Μαρτίου – Δημοτικό Πάρκινγκ (Παλαιό Τελωνείο Οινοφύτων) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Τανάγρας (ΔΗ.Κ.Ε.Τ) 25ης Μαρτίου και Πύργου 32.11 Οινόφυτα, Τηλ. 2262051546



basket.gr