Κώστας Κλιγκόπουλος : Πιστεύω ότι φέτος θα δούμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα στην Α' ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

24.8.11

Κώστας Κλιγκόπουλος : Πιστεύω ότι φέτος θα δούμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα στην Α' ΕΣΚΑΝΑ


Στο... σκληρό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ ο Εθνικός δείχνει φέτος να έχει πρωταγωνιστικές τάσεις. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κλιγκόπουλος που διανύει τον τέταρτο χρόνο του στο τιμόνι του Εθνικού μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr)


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους στόχους του Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ
"Πιστεύω ότι φέτος θα δούμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς πολλές από τις ομάδες που συμμετέχουν ενισχύθηκαν αρκετά. Η κρίση φαίνεται πως δεν χτύπησε την ΕΣΚΑΝΑ. Κι εμείς σε σχέση με πέρσι ενισχυθήκαμε σημαντικά. Ο στόχος μας είναι να πάμε ψηλότερα από την πέμπτη θέση που τερματίσαμε πέρσι. Αν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο θα το κάνουμε".

Για το αν μπορεί να επηρεαστεί η ομάδα του από τον τίτλο του φαβορί
"Ο Εθνικός έχει αυτή τη στιγμή έναν συνδυασμό έμπειρων και νεαρών παιδιών. Οι έμπειροι είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να επηρεαστούν, καθώς το έχουν ξανακάνει, ελπίζω με τη σωστή καθοδήγηση να γίνει το ίδιο και με τους νεότερους. Πάντως μπορεί πολύ να μας λένε φαβορί για άνοδο, όμως εγώ δεν θεωρώ πρώτο φαβορί τον Εθνικό".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν
"Γενικότερα φέτος έγιναν στην ΕΣΚΑΝΑ πολλές και καλές κινήσεις. Όσον αφορά εμάς πήραμε πίσω τον Θέμη Φωτόπουλο, ο οποίος είναι επί πέντε χρόνια μόνιμος πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής της κατηγορίας. Από εκεί και πέρα αποκτήσαμε τον Βασίλη Καυκή από την Ένωση Ηρακλείου Τυφώνα, τον Πέτρο Βαμβακάρη από την Προοδευτική, τον Γιώργο Χατζηκίδη από την Ελευθέρια Μοσχάτου, τον Μιχάλη Καλλή από τον Φοίνικα, τον Σπύρο Παπαδόπουλο από τον Πόλις, τον Αντώνη Φρατζή από τους Νέους του Πανιωνίου και τα αδέρφια Κώστα και Παναγιώτη Τάγαρη που αγωνίζονταν στο εφηβικό του Παναθηναϊκού και στην Πεύκη αντίστοιχα. Τηρουμένων των αναλογιών είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έγιναν και γι' αυτό αξίζει μια ιδιαίτερη μνεία στη διοίκηση και τον πρόεδρο, Βασίλη Δέρβο που με την αξιοπιστία τους και την αγάπη δίνουν προς την ομάδα εξασφαλίζουν σε όλους ιδανικές συνθήκες εργασίας".



Δεν υπάρχουν σχόλια: