Κώστας Χαριτάτος : Υπάρχει πλάνο στον Πρωτέα Βούλας - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

8.8.11

Κώστας Χαριτάτος : Υπάρχει πλάνο στον Πρωτέα Βούλας

Για το νέο του επαγγελματικό σταθμό, τον Πρωτέα Βούλας και το επίπεδο της Α' ΕΣΚΑΝΑ και μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) ο Κώστας Χαριτάτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνεργασία του με τον Πρωτέα Βούλας
"Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδας και είδαμε ότι σκεφτόμασταν με τον ίδιο τρόπο. Στόχος μας είναι μακροπρόθεσμα να αναδείξουμε κάποια παιδιά από τις ακαδημίες. Σε αυτό το κομμάτι η ομάδα είναι αρκετά δυνατή, καθώς αριθμεί περίπου 500 παιδιά. Από αυτούς κάποιοι θα μπουν σταδιακά και μαζί με έμπειρους παίκτες θα χτίσουν ένα σύνολο με προοπτική. Ήδη προς αυτή την κατεύθυνση διατηρήθηκαν στο ρόστερ οι Δρακόπουλος, Τζούνας και Χάλαρης, ενώ αποκτήθηκαν οι γεμάτοι παραστάσεις Γιώργος Παπουλίδης, Ηλίας Σαμαράς και Γιάννης Καμπούρης. Παράλληλα πήραμε τον μικρό αλλά αρκετά υποσχόμενο Λευτέρη Βασιλάκη. Από τις ακαδημίες μας θα βγουν παίκτες γιατί υπάρχει πλάνο. Ήδη οι συνεργάτες μου Γιώργος Κολοτούρος και Νίκος Αναγνώστου επιβλέπουν όλη τη δουλειά στις μικρές ηλικίες".

Για τους στόχους που θέτει τη νέα σεζόν στη Α' ΕΣΚΑΝΑ
"Η Α' ΕΣΚΑΝΑ είναι περίεργη κατηγορία. Ο στόχος είναι να δουλέψουμε και να παίξουν τα παιδιά μπάσκετ. Δεν θέλουμε να μείνουμε αγκιστρωμένοι σε κάποιους στόχους θέσεων γιατί κάποιες φορές είναι παραπλανητικό. Πρέπει μέρα με τη μέρα να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Στο τέλος θα δούμε που μας έβγαλε. Το πιο θετικό είναι ότι οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη διοίκηση είναι σοβαροί και τυπικοί στις υποχρεώσεις τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες διοικήσεις ακόμα και σε χαμηλότερες κατηγορίες".

Για το επίπεδο της κατηγορίας
"Με βάση τις μεταγραφές που έχουν κάνει μερικές ομάδες νομίζω ότι διαθέτουν ρόστερ, το οποίο θα πάλευε για την παραμονή στη Β' εθνική, ενώ σίγουρα στη Γ' εθνική θα έκανε πρωταθλητισμό. Η Α' ΕΣΚΑΝΑ, όμως είναι απρόβλεπτο πρωτάθλημα και είναι πιθανό ομάδες που επένδυσαν αρκετά χρήματα να μην έχουν την ανάλογη πορεία".




Δεν υπάρχουν σχόλια: