Γιάννης Γρίβας : Φέτος νομίζω ότι θα δούμε το πιο δύσκολο πρωτάθλημα από τότε που υπάρχει η ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

28.7.11

Γιάννης Γρίβας : Φέτος νομίζω ότι θα δούμε το πιο δύσκολο πρωτάθλημα από τότε που υπάρχει η ΕΣΚΑΝΑ

Ο προπονητής του Μανδραϊκού, Γιάννης Γρίβας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ που αναμένεται να είναι συναρπαστικό φέτος αλλά και για το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2011" που παρακολούθησε από κοντά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Μανδραϊκό και το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ
"Σε αντίθεση με την γενικότερη οικονομική κατάσταση στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ οι ομάδες ενισχύονται σημαντικά. Φέτος νομίζω ότι θα δούμε το πιο δύσκολο πρωτάθλημα από τότε που υπάρχει η ΕΣΚΑΝΑ. Οι ομάδες έχουν πάρει παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Όσον αφορά εμάς μετά την καλή περσινή μας πορεία αποφασίσαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό και να κάνουμε πέντε προσθήκες ουσίας. Πιστεύω ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε το στόχο που είναι η άνοδος στη Γ' εθνική.

Για το πόσο σημαντικό είναι ένας προπονητής να μένει για πολλά χρόνια σε μία ομάδα
"Είναι το Α και το Ω. Αυτός για εμένα θα είναι ο τέταρτος χρόνος και οι άνθρωποι της ομάδας μου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Με κάποιους από τη διοίκηση μάλιστα ήμασταν και συμπαίκτες στο παρελθόν. Είναι σημαντικό για κάθε προπονητή να γνωρίζει ότι μπορεί να δουλέψει πάνω στο πλάνο που έχει κι όχι να είναι μέσα στην αβεβαιότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι όσες ομάδες κράτησαν πολύ καιρό ένα προπονητή προόδευσαν. Στον Μανδραϊκό μέχρι στιγμής όλα πάνε όπως τα είχαμε προγραμματίσει γιατί στην ομάδα υπάρχει υπομονή και επιμονή. Την πρώτη χρονιά που ανέλαβα η ομάδα έπεσε, όμως η διοίκηση συνέχισε να με εμπιστεύεται και πλέον το πλάνο που είχαμε φτιάξει τότε είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του".

Για το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2011" που παρακολούθησε από κοντά
"Πολλοί είπαν ότι επειδή δεν είναι κάποιος προπονητής από το ΝΒΑ δεν έχει αίγλη, όμως αυτό είναι ψέμματα. Από τους Έλληνες προπονητές δεν λείπει απολύτως τίποτα. Οι ομιλίες τους ήταν φοβερές και απέδειξαν ότι ο Έλληνας προπονητής έχει ψηλώσει πολύ. Έχουμε από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και δεν είναι αναγκαίο να μας πιάνει αυτή η ξενομανία".




Δεν υπάρχουν σχόλια: