Όπως και πέρυσι οι μεταγραφές , καταστάσεις από Δευτέρα - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

25.5.11

Όπως και πέρυσι οι μεταγραφές , καταστάσεις από Δευτέρα

Η μεταγραφική περίοδος όπως και πέρυσι
Δεν υπάρχουν αλλαγές στην μεταγραφική περίοδο 2011-2012 όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ . Συγκεκριμένα οι ελεύθερες και υποσχετικές θα γίνουν την περίοδο 15 με 25 Ιουνίου , από 26 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου θα καταθέσουν οι σύλλογοι τις καταστάσεις αθλουμένων μελών ενώ  οι αποδεσμεύσεις θα γίνουν από 1 έως 10 Ιουλίου .
Σημαντική παράγραφος στην νέα μεταγραφική εγκύκλιο
Καινοτομία της νέας εγκυκλίου μεταγραφών είναι η παράγραφος 7 του άρθρου Γ περί μεταγραφής χωρίς συγκατάθεση σωματείου . Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής :
Αθλητής που δεν συμπεριλαμβάνεται στον πίανακα των εν ενεργεία αθλητών τωνν σωματείων καθίσταται ελεύθερος από του χρόνου της διαγραφής τους , δυναμένος να εγγραφεί σαν νέος αθλητής σε σωματείο της αρεσκείας του έως την 31η  Δεκεμβρίου κάθε έτους εφόσον όμως δεν έχει υπερβεί το 18ο έτος της ηλικίας του . Από αυτή την κατηγορία μπορούν να αποκτηθούν μόνο πέντε αθλητές . Αν ο αθλητής έχει υπερβεί το 18ο έτος της ηλικίας του (ερασιτέχνης η επαγγελματίας) και δεν συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα των εν ενεργεία αθλητών των σωματείων ενώ παράλληλα κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δεν είχε καμία συμμετοχή σε αγώνα πρωταθλήματος η κυπέλου θεωρείται σαν νέος αθλητής και κατά συνέπεια δικαούται να εγγραφεί σε σωματείο έως όμως την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους . Υπογραμμίζεται ότι σε περίπτωση που η εγγραφή συντελεσθεί μετά την παραπάνω ημερομηνία ο αθλητής θα αποκτά δικαίωμα συμμετοχής από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Οι καταστάσεις αθλουμένων μελών της ΕΣΚΑΝΑ
Τα σωματεία που ανήκουν στην δύναμη της ΕΣΚΑΝΑ θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις καταστάσεις αθλουμένων μελών τους για την περίοδο 2011-12 από τα γραφεία της Ένωσης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ από την ερχόμενη Δευτέρα 30/5/11 εργάσιμες ώρες 09.00-16.00 . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: