Πνέει μένεα η ΕΣΚΑΝΑ κατά της διοίκησης του ΣΕΦ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

11.1.11

Πνέει μένεα η ΕΣΚΑΝΑ κατά της διοίκησης του ΣΕΦ

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ κ. Γιάννης Παλάτος έπνεε μένεα από μια χθεσινή απάντηση σε έγγραφο του ΣΕΦ προς την Ένωση , για παραχώρηση αίθουσας ενόψει της κοπής της πίτας της. Μάλιστα σήμερα ο κ. Παλάτος δήλωσε στο επίσημο site της ΕΣΚΑΝΑ :

«Η Ένωσή μας υπηρετεί τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την καλαθοσφαίριση και δεν έχει άλλους πόρους από την ίδια την Πολιτεία, πλην αυτών των λιγοστών που μας δίνει ετήσια . Αποτελεί λοιπόν τουλάχιστον πρόκληση η απάντηση σε σχετικό μας έγγραφο και είναι ντροπή να μας συμπεριφέρονται με τον τρόπο αυτό, ζητώντας χρήματα που η Πολιτεία μας στερεί εδώ και τόσα χρόνια. Αυτά ενώ γνωρίζει η διοίκηση του ΣΕΦ την οικονομική μας ανέχεια που προέρχεται από την ίδια την ολιγωρία και αδυναμία της Πολιτείας , να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και τα υποσχεθέντα προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό . Η δε προσωπική μου πρόσκληση εντός 24ώρου, για να παραστώ στα γραφεία της διεύθυνσης του ΣΕΦ για να δώσω…εξηγήσεις και να διευθετήσω τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες , είναι προσβλητική και θίγει άμεσα κάθε ερασιτέχνη παράγοντα μέσα από το πρόσωπό μου .

Ζητούμε ραντεβού από το Δ.Σ. του ΣΕΦ εδώ και ένα χρόνο και δεν έχουμε απάντηση. Μήπως θέλουν να σπάσουν το αρνητικό ρεκόρ του απερχομένου Δ.Σ. που τέσσερα ολόκληρα χρόνια μας αγνοούσε προκλητικά ; Προφανώς, θεωρώντας ότι εκείνοι που υπηρετούν αμισθί τον ελληνικό αθλητισμό , οφείλουν να εισπράττουν αντί επαίνου αδιαφορία και την πρακτική αυτή ακολουθεί πλέον και το νέο Δ.Σ.. Ούτε καν η αίθουσα στην οποία προπονούνται οι επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες της Ένωσης αλλά και όλης της Ελλάδας έχει παραχωρηθεί επίσημα , παρά τις επανηλλειμένες εκκλήσεις μας προς τον αρμόδιο που συνιστά υπομονή .

Ε λοιπόν , αυτή τελείωσε .Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας απέναντι στην αθλούμενη νεολαία της χώρας .Τα 25 χρόνια του ΣΕΦ χωρίς τα αθλούμενα παιδιά δεν μπορεί παρά να είναι μια οδυνηρή επέτειος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: