Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ (06.02.23) - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

6.2.23

Οι ποινές της ΕΣΚΑΝΑ (06.02.23)

 


ΘΕΜΑ 1Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Γ.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΥΑΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 23/1/2023:

α) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Γλυφάδα Ένωση Σωματείων ΚΑΨΙΜΑΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή του σωματείου Γλυφάδα Ενωση Σωματείων ΘΕΟΧΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟ βάσει του αρ. 62 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

γ) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 2Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΛΕΩΝ Α.Σ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΣΤΙΣ 21/1/2023:

α) την ποινή της στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για πέντε (5) ημέρες, στον προπονητή του σωματείου Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  βάσει του αρ. 83 παρ. 1β του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 3Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΛΕΩΝ Α.Σ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – Α.Ο. ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΙΣ 28/1/2023

α) την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων στην έδρα του αντιπάλου του, στο σωματείο ΛΕΩΝ Α.Σ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γ1β του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. και του αρ. 10 παρ. ζ της προκήρυξης πρωταθλήματος.

β) την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων στην έδρα του αντιπάλου του, στο σωματείο Α.Ο. ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γ1β του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. και του αρ. 10 παρ. ζ της προκήρυξης πρωταθλήματος.

 

ΘΕΜΑ 4Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – Α.Ε. ΡΕΝΤΗ ΣΤΙΣ 21/1/2023:

α) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Α.Ο. Τελαμών Σαλαμίνας ΠΟΥΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης σύστασης στο σωματείο Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 5Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΙΣ 27/1/2023:

α) την ποινή της στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για πέντε (5) ημέρες, στον προπονητή του σωματείου Πειραϊκός Σύνδεσμος ΔΙΑΛΥΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1β του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή του σωματείου Πειραϊκός Σύνδεσμος ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ βάσει του αρ. 62 παρ. 1 του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

γ) την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αβ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 6Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΕΡΜΗΣ Α.Ο. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 29/1/2023:

α) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Γ.Σ. Αστέρας Αγ. Δημητρίου ΚΕΡΑΜΕΙΔΑ ΜΙΧΑΗΛ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης σύστασης στο σωματείο Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 7Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Α.Σ. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ – ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΙΣ 20/1/2023:

α) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Α.Σ. Απρόβλεπτοι ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΦΩΤΙΟ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης σύστασης στο σωματείο Α.Σ. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ, ως συνυπεύθυνο, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Αα του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

 

ΘΕΜΑ 8Ο – ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο. ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛ. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΙΣ 22/1/2023:

α) την ποινή της διεξαγωγής τριών (3) αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, στο σωματείο Α.Ο. ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, βάσει του αρ. 82 παρ. 2Γ1γ του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

β) την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης στον προπονητή του σωματείου Α.Ο. Προφήτη Ηλία ΣΚΛΗΡΟ ΘΩΜΑ βάσει του αρ. 83 παρ. 1α του κανονισμού της Ε.Ο.Κ..

ΘΕΜΑ 9ο- ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 29/01/2023 :

 

α. ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α. Ο ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ. ΑΡΘΡΟ 47 παρ. 2 α ´
 β. ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α. Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. ΑΡΘΡΟ 82 παρ. 2 Α β ´
 γ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α. Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. Κον ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΑΡΘΡΟ 83 παρ. 1 β´. 
 δ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑΚου ΑΣΗΜΕΝΙΔΗ Σ. ΣΤΗΝ ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΕΛΕΓΧΟ  ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ Φ. Α
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΗΝΑΜΑΡΚΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ Φ. Α ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: