ALL STAR GAME ΑΝΔΡΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΙΔΑΣ : Επίπεδο , ποιότητα , συγκίνηση στο κλ. Βάρης - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

19.5.19

ALL STAR GAME ΑΝΔΡΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΙΔΑΣ : Επίπεδο , ποιότητα , συγκίνηση στο κλ. Βάρης

Όλοι ήταν εκεί στο All Star Game Βασίλης Φειδάς 

Σε ένα ματς All Star Game με πραγματική σπουδαία ποιότητα επίπεδο και μεγάλη συγκίνηση που έγινε στο κλειστό Βάρης (Μηλαδέζα) , ανάβλυσε , βγήκε στην επιφάνεια μέρος του ταλέντου και της δυναμικής που κρύβει η ΕΣΚΑΝΑ . Ο αγώνας διεξήχθη στην μνήμη του Βασίλη Φειδά,  που δεν έφυγε ποτέ από κοντά μας , ζει στις καρδιές όλων και εξι μήνες και κάτι από τότε , θα είναι σίγουρα περήφανος για όσα είδε , στην φιλόξενη Μηλαδέζα . Μαζί με τον δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο , μαζί με την Ελισσάβετ Φάσουρα εκπρόσωπο της ΕΣΚΑ (οκτόμισι χρόνια από την απώλεια του Νίκου) σύσσωμο του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ με τον πρόεδρο Βαγγέλη Λυμπεράτο , τους επίτιμους προέδρους ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρέα Τσαγκαμίλη και Νίκο Σιδέρη , τον πρόεδρο του ΕΚΑ Πέτρο Κελέση (στενό φίλο του Βασίλη Φειδά)  και φυσικά αρκετό κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση .Στον αγώνα σφύριξαν τα νυν μέλη της ΚΕΔ Ιωσήφ Βουράκης και Γιώργος Καρότσης . 


MVP ο Κώστας Βαρδαβάς
Γιάννης Κιούσης πρώτος στον διαγωνισμό τριπόντων
Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο έξοχος σέντερ Κώστας Βαρδαβάς του ΑΟΝΑ 
Στον διαγωνισμό τριπόντων νικητής ήταν ο Γιάννης Κιούσης της ΑΕ Καλλιθέας που νίκησε στον τελικό τον Δημήτρη Μαγγωνάκη της ΑΕΣ Ελληνικού και τον Μάριο Βαθρακοκοίλη του Ικάρου Καλλιθέας .
Η σύζυγος του Βασίλη Φειδά και η κόρη του τιμήθηκαν με πλακέτα και ανθοδέσμη από το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ και τον πρόεδρο του Φοίνικα Πειραιά . 


Τιμήθηκε επίσης ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλος 


ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ -ΟΜΑΔΑ ΦΕΙΔΑΣ 96-94 
Διαιτητές : Βουράκης , Καρότσης 
Δεκάλεπτα : 18-19, 42-51, 63-65, 96-94 
ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ (Παπαδάτος, Μεϊμάρογλου): Φωστέρης 6(2) , Τσελεμπής 2, Δεβεζόγλου , Αρώνης 8, Κόγκας , Παπαχατζής , Κατσούρης 3(1) , Μουζάκης , Εμμανουηλίδης 26(5), Βαρδαβάς 30(1) , Τασσόπουλος 19, Μαρκουίζος 2 
ΟΜΑΔΑ ΦΕΙΔΑΣ (Φαρμάκης , Πουτουλίδης ): Βαϊδάκης 8(2) , Μαγγωνάκης 2, Βελιζιώτης 3(1) , Βαθρακοκοίλης 7(1), Φουντούλης 4, Καράμπελας 6, Θεοχάρης 9(1) , Δορκοφίκης 5(1) , Μακρυγιάννης 4, Πηλιούνης 29(3), Τράμπαρης , Μπούτος 17 
*Το νικητήριο καλάθι για τους κίτρινους με buzzer beater ο Λάρυ Τασσόπουλος 
                                          Τον αγώνα κάλυψε το sportshero.gr








































Δεν υπάρχουν σχόλια: