ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

28.7.16

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ




Α΄ΠΑΙΔΩΝ -Α΄ ΕΦΗΒΩΝ
Στα play off μετέχουν οι έξι πρώτες ομάδες της Α΄ κατηγορίας και οι δύο πρώτες της Β΄ (Α1 –Β2, Α2 -Β1 , Α3-Α6, Α4 -Α5). Στην συνέχεια 1-4(5) , 2-3(6) στις δύο νίκες (δεν μετρούν και πάλι τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου) και τέλος μεγάλος τελικός νικητής 5- νικητής 6 για χρυσό αργυρό και ο μικρός τελικός ηττημένος 5- ηττημένος 6 για το χάλκινο

Γ΄ ΠΑΙΔΩΝ –Γ΄ ΕΦΗΒΩΝ
Οι δύο πρώτοι όμιλοι παίδων Γ΄ κατηγορίας έχουν από έξι ομάδες . Προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες και μεταφέροντας τα αποτελέσματά τους κάνουν πρωτάθλημα μεταξύ τους οκτώ αγωνιστικών . Έτσι προκρίνονται τέσσερις ομάδες από το γκρουπ Α΄Β΄ ομίλου και μαζί με τους τέσσερις πρώτους από τους ομίλους Γ΄ Δ΄ Ε΄ ΣΤ¨ (συνολικά 20 ομάδες) καταρτίζουν με κλήρωση πέντε ομίλους των τεσσάρων ομάδων (ένας πρώτος , ένας δεύτερος , ένας τρίτος και ένας τέταρτος ποτέ ομάδες που έχουν ξαναπαίξει στην Α΄ φάση) . Προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου (Ζ΄ Η ΄Θ΄Ι΄ ΙΑ ) και θα αγωνιστούν ένας με όλους σε ουδέτερα . Στην φάση αυτή δεν επιτρέπονται δεύτερες ομάδες . Οι τρεις πρώτες ομάδες ανέρχονται στην Β΄ κατηγορία παίδων .

Στην Γ΄ εφήβων προκρίνονται στην Β΄ φάση οι τέσσερις πρώτες ομάδες από τα πέντε γκρουπ (συνολικά 20 ομάδες) και καταρτίζουν με κλήρωση πέντε ομίλους των τεσσάρων ομάδων (ένας πρώτος , ένας δεύτερος , ένας τρίτος και ένας τέταρτος ποτέ ομάδες που έχουν ξαναπαίξει στην Α΄ φάση) . Προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου (ΣΤ , Ζ΄ Η ΄Θ΄, Ι΄) και θα αγωνιστούν ένας με όλους σε ουδέτερα . Στην φάση αυτή δεν επιτρέπονται δεύτερες ομάδες. Οι τρεις πρώτες ομάδες ανέρχονται στην Β΄ κατηγορία εφήβων .


Α΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του ομίλου της Α΄ κατηγορίας 14 ομάδων προκρίνονται στα play off 1-4 , 2-3 και εν συνεχεία οι νικητές στον τελικό και οι ηττημένοι στον μικρό τελικό πάντα στα δύο νικηφόρα ματς χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου παρά μόνο στο θέμα σειράς κατάταξης (όποιος τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο , ξεκινά γηπεδούχος) .

Β΄ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (προσοχή όχι δεύτερες ομάδες )
Παίζουν χιαστί Α1-Β2 Β2-Α1 ο καθένας στην έδρα του (Κλειστό γήπεδο υποχρεωτικά ). Περνά στον τελικό ο καλύτερος των δύο αγώνων . Σε ίδια διαφορά πόντων υπάρχει παράταση στον 2ο αγώνα .

Στον μεγάλο τελικό προκρίνονται οι νικητές Α1-Β2 και Β2-A1 και πάλι ο καθένας στην έδρα του όπως οι ημιτελικοί . Ο νικητής είναι ο πρώτος και ο ηττημένες δεύτερος στην Β΄ κατηγορία ανέρχονται στην Α΄ και θα πάρουν μέρος στα play off με τις έξι πρώτες ομάδες της Α΄ κατηγορίας (Α1 –Β2, Α2 Β1 , Α3-Α6, Α4 -Α5). Θα υπάρξει μικρός τελικός με τους ηττημένους Α1-Β2 και Β1-Α2 ο νικητής είναι ο 3ΟΣ της Β΄ και ανέρχεται επίσης στην A΄

Α΄ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Στα play off μετέχουν οι έξι πρώτες ομάδες της Α΄ κατηγορίας και οι δύο πρώτες της Β΄ (Α1 –Β2, Α2 -Β1 , Α3-Α6, Α4 -Α5). Στην συνέχεια 1-4(5) , 2-3(6) στις δύο νίκες (δεν μετρούν και πάλι τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου) και τέλος μεγάλος τελικός νικητής 5- νικητής 6 για χρυσό αργυρό και ο μικρός τελικός ηττημένος 5- ηττημένος 6 για το χάλκινο .

ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Οι έξι πρώτες ομάδες του 1ου (ισχυρού ομίλου) και οι δύο πρώτες του 2ου (αδύνατου ομίλου) θα αγωνιστούν στα play off Α1 –Β2 (1), Α2 Β1 (2), Α3-Α6 (3) , Α4 -Α5 (4) , Στην συνέχεια 1-4(5) , 2-3(6) στις δύο νίκες (δεν μετρούν και πάλι τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου) και τέλος μεγάλος τελικός νικητής 5- νικητής 6 για το χρυσό αργυρό και ο μικρός τελικός ηττημένος 5- ηττημένος 6 για το χάλκινο



Δεν υπάρχουν σχόλια: